Neagu, după succesul cu „Buzău Fest”: „Mă gândesc să organizez un festival similar și la toamnă”

Fotografie de pe scenă, în timpul concertului Zdob și Zdub

Mii de buzoieni au participat sâmbătă și duminică la Sărata Monteoru la festivalul „Buzău Fest”, organizat de CJ Buzău. Cu acest prilej, stațiunea a fost mai populată ca nicicând, spre satisfacția micilor comercianți, proprietarilor de terase, pensiuni și hoteluri.

Stațiunea s-a umplut și de mașini, astfel încat, la finalul festivalului, s-au înregistrat cozi kilometrice și zeci de minute de așteptare până la defluirea traficului.

Încurajat de succesul „Buzău Fest”, la ultima apariție pe scenă, președintele Emanoil Neagu a destăinuit publicului ultimul său gând:

„Mă gândesc serios dacă nu e cazul ca la toamnă să organizăm un festival similar. Să zicem, unul la deschiderea sezonului, și unul la final de sezon turistic. Oamenii au nevoie, din câte văd, și de puțină relaxare, într-un cadru frumos, cu lucruri de bun gust, tradiționale, culturale”.

Reușit a fost la final și focul de artificii, care i-a bucurat deopotrivă pe cei mici și pe cei mari. De asemenea, o idee bună a fost și închirierea de la Constanța a autocarului etajat.

Din cauza numărului mare de doritori a fost nevoie ca ieri acesta să circule fără oprire între Parcul Crâng și stațiune. 

 

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „Neagu, după succesul cu „Buzău Fest”: „Mă gândesc să organizez un festival similar și la toamnă”

  • Facalet isi baga unghia in gât ca a iesit mai frumos decat la el

  • Recupereaza curand!

  • Întreceți-vă, mă, în drumuri, poduri, străzi, locuri de muncă, urbanizarea satelor, apă ieftină și curată, cămine, grădinițe, și toate cele promise în campanie. Întreceți-vă în a da și „pâine” nu numai „circ”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.