Neagu: „De acord. E o idee pe care și eu am susținut-o”

Meci de tenis între C-tin Toma și Emanoil Neagu la finalul căruia câștigători vor fi buzoienii iubitori de teatru.

Primarul a lansat (printr-un articol publicat de dimineață de buzoienii.ro) invitația șefului CJ Buzău ca instituțiile pe care le conduc să colaboreze pentru înființarea la Buzău a unei trupe locale de teatru (care să activeze la Teatrul George Ciprian).

Neagu a răspuns rapid și pozitiv propunerii primarului.

„Este o idee pe care am susținut-o întotdeauna. Buzăul a avut și are oameni de valoare, actori talentați și un public ce demonstrează de fiecare dată că știe sș aprecieze frumosul. De aici a plecat și ideea proiectului nostru „Actorii buzoieni vin acasă!”, început în urmă cu trei ani, ce are loc în perioada sărbătorilor de iarnă la Teatrul G. Ciprian. Atunci actorii buzoieni vin să ne bucure inimile acasă, la Buzău. Analizăm costurile pentru ca acest proiect să devină permanent și vom identifica modalitățile de finanțare pentru ca județul nostru să aibă o trupă de actori buzoieni, cu care să ne mândrim în toată țara și nu numai”, a spus Emanoil Neagu.

Mingea e acum din nou în terenul primarului. Așadar, Neagu vrea, iar cele două părți, Primăria și CJ Buzău, trebuie să se întâlnească pentru a pune la punct detaliile.

Așteptăm, în zilele/săptămânile viitoare, strângerea de mână și anunțul oficial.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „Neagu: „De acord. E o idee pe care și eu am susținut-o”

  • Pai care din stabi au copii cu valente de actori,. Se pare ca nu se mai pot face angajari la „stat”.Hai ca acolo unde exista ceva care merge ,deasupra trebuie pus si un moț

  • Silviu Roşioru mai trage sfori prin PSD / Primărie, CJ Buzău ? Pt.că atunci se explică inițiativa!

  • Personajul de mai sus cu nickname – ul MaraActrita, știe ca nu poate folosi numele altei persoane pt a induce în eroare cetățenii!??? Fix marca PSD, nu ne mai mira nimic, nu faceți altceva decât sa impuiati capul oamenilor cu prostia voastră!!!!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.