Neagu i-a premiat pe olimpicii Buzăului. Iată sumele primite de elevi și profesori

Ca în fiecare an CJ Buzău i-a premiat azi pe olimpicii Buzăului și pe profesorii lor.

Timp de aproape o oră, Emanoil Neagu și ajutoarele sale au înmânat diplomele, cadourile și plicurile cu bani către copiii remarcați la concursurile naționale și internaționale.

Înainte ca olimpicii să fie chemați în față, iar fotografii să fie puși la treabă, Emanoil Neagu a ținut asistenței un discurs interesant:

„Sunt emoționat să vorbesc în fața atâtor elevi și profesori merituoși. Sunt mândru de voi pentru modul cum ați reușit să reprezentați acest județ. Îmi pare rău că noi, CJ Buzău și societatea în general, facem mai puțin decât ați fi meritat. Vă văd așa tineri, frumoși și deștepți și am speranța că măcar voi veți reuși să inversați în țara asta scara valorilor pentru că prea e dată peste cap. dacă noi, cei din administrație, am fi reușit măcar jumătate din ce ați făcut voi, țara asta ar fi arătat altfel.  Apoi, deși suntem în An Centenar, parcă niciodată societatea românească n-a fost așa de dezbinată. În încheiere vă mai spun că noi, aici, la CJ vă iubim și vă așteptăm și anul viitor când sper că bugetul va fi mai mare, ca și recompensele noastre”, a spus Neagu.

Iată și sumele primite în plic de elevi și profesori:

600 lei – premiu la o Olimpiadă Internațională

500 lei – locul I la o Olimpiadă Națională

400 lei – locul II

300 lei – locul III

Mai jos s-au inserat o galerie foto de la evenimentul de azi și lista completă a elevilor și profesorilor premiați.

GDE Error: Error retrieving file - if necessary turn off error checking (404:Not Found)
loading...

2 comentarii la „Neagu i-a premiat pe olimpicii Buzăului. Iată sumele primite de elevi și profesori

  • Asa este domnul Neagu, scara de valori este inversata. Dar stiti cine a inversat-o ? Cei care l-au angajat pe generalul pensionar Foca . cu pensie de peste 12.000 lei, la C.J. Buzau, institutie ce o conduceti, pe functie publica, deci functionar public, apoi propulsandu-l repede in functia de subprefect, pe un salariu probabil de peste 5000 lei. In acest timp, tineri de genul celor pe care i-ati premiat, tot fosti olimpici, fie sunt plecati din tara, fie isi gasesc un loc de munca in mediul privat, fie chiar mai rau, isi cauta un loc de munca sau o pila cat de mica pentru a-si gasi un loc de munca in sectorul bugetar, unde sa munceasca pentru a mai tine in spate alti 10 bugetari mult mai pilosi si mult mai bine platiti ! Asta este cu scara de valori !

  • Olimpiada micului bancher, Olimpiada de lectura, sportivi si coristi cat cuprinde…asta se premiaza la Buzau.
    Mentiuni obtinute la Olimpiadele adevarate de Romana, Matematica, Fizica…. nu au nicio valoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.