Neagu: „Ne onorează și obligă la mai mult”

Premiu de Excelență pentru CJ Buzău. Distincția s-a acordat pentru reușita atragerii de fonduri europene în două proiecte de aproape 7 milioane de euro.

Este vorba de restaurarea imobilului părăsit de pe Bd. N. Bălcescu – 2,85 mil, euro și a celui care găzduiește Biblioteca Județeană de pe Bd Unirii – 3,9 mil. euro.

La ambele obiective lucrările efective vor începe la începutul anului viitor, fostul spital urmând a deveni Centrul Muzeal I.C. Brătianu.

Premiile CJ Buzău s-au acordat în cadrul Galei Administrație.ro pentru investiții importante în reabilitarea și modernizarea instituțiilor de cultură.

„Acest premiu ne onorează și ne obligă să muncim și mai mult pe viitor! Felicit toti angajații Consiliului Județean Buzău care au lucrat la realizarea celor două proiecte. Acest premiu reprezintă încă o apreciere a muncii lor și a eforturilor făcute pentru ca aceste proiecte sa obțină finanțare europeană și, astfel, să putem pune în valoare două obiective foarte importante pentru patrimoniul cultural local și național. După reabilitare, aceste clădiri emblematice pentru Județul Buzău vor deveni obiective turistice și vor genera valoare adaugată comunității.”, a declarat președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu.

Gala Administrație.ro este un eveniment anual, dedicat în exclusivitate administraţiei publice centrale şi locale din România, specialiştilor, autorităţilor şi profesioniştilor din domeniu.

Acest eveniment, care a căpătat notorietate de-a lungul anilor, evidențiază eforturile care se fac pentru dezvoltarea sistemului administraţiei publice din România, iniţiativele pozitive ale specialiştilor din administraţie şi proiectele importante pe care reprezentanţii administraţiei locale şi centrale le-au susţinut.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  Soluție. Șosea pe sub primul arc al podului  CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „Neagu: „Ne onorează și obligă la mai mult”

  • E bine că, pân la urmă, zarurile au fost aruncate și au fost alocate fonduri europene după ” eforturi care merită apreciate ” pentru cele 2 obiective culturale ! Mă întreb însă – ce … valoare adăugată – va fi oferită comunității atâta timp cât s-au mai deschis obiective culturale ( de fapt, un lucru benefic ) și încă nu înțeleg de ce nu s-a găsit o altă destinație locației ce poartă un nume ilustru, atâta timp cât se dorea fie renovarea ca spital orășenesc, fie ca o clinică polivalentă privată sau ca un centru zonal de cercetare în domeniul medico-alimentar , având în vedere apropierea de Capitală și existența unui apreciat bazin agricol … Probabil așa se-ntîmplă când interesele nu … converg și Uniunea Europeană este … anesteziată1

  • Singura valoare adaugata e cea adaugata in buzunarul patronilor abonati la contracte din bani publici.
    Ca de obicei se iau banii ca sa fie directionati in buzunarele patronilor abonati la contracte din bani publici, fara sa se aduca un beneficiu cetatenilor, ca nici nu e asta rolul lor, ci sa faca bani pentru ei.
    Fac o spoiala, taie “pamblica”, si o tine sa se degradeze ca sa mai faca bani si pentru o renovare, ca si multe altele, pana si cu Maternitatea au facut asa, a stat ani de zile inchisa dupa taierea de “pamblica”.
    In loc sa faca proiecte din care cetatenii sa se aleaga cu ceva util lor se duc doar pe proiecte de sifonat banii aiurea fara sa se aduca un beneficiu cetatenilor.

  • Biblioteca Judeteana aceasta a fost renovata jumatate (ultimul etaj si acoperisul) deja tot prin fonduri europene si lucrarea inca nu s-a “amortizat”, acum vor sa faca alta lucrare, sau macar sa spuna ca e alta. In plus, conform primului proiect Biblioteca trebuia sa fie accesibila inca 3 sau 5 ani dupa terminarea implementarii proiectului, proiect care abia are 2 ani de cand s-a terminat de implementat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.