Neagu nu crede 100% că Ichim va contracandida PSD-ul. „Dacă…”

„Stați să vedem”. Emanoil Neagu nu crede 100% că Pro România și Carmen Ichim vor contracandida PSD-ul la alegerile locale.

„E o supoziție. A mea. Vă întreb. Dacă vor fi anticipate ? Cu localele și parlamentarele în aceeași zi ? Dacă la vârf, conducerile celor două partide se vor înțelege să aibă liste comune la parlamentare ? Vor mai putea atunci cei de la Pro România să fie adversarii noștri la locale ?”, a întrebat Neagu.

Șeful CJ Buzău a pus în dubiu și declarația lui Felix Rache că Pro România nu se va alia cu PSD la locale și că va avea candidați proprii. „Se poate întâmpla ca la centru să se decidă altfel decât s-a stabilit în provincie”.

Variantă: Ichim promovată parlamentar (cu sprijin PSD) ?

Dacă ipoteza lui Neagu se va înfăptui nu-i exclus ca dna Ichim să nu contracandideze PSD (pe Toma la Primărie sau pe Neagu la CJ Bz). Ba, dimpotrivă, Ichim ar putea fi sprijinită de PSD să obțină un post de parlamentar.

Notă: până acum Carmen Ichim a spus că va candida sigur. Dar, deocamdată n-a anunțat unde, toate cele trei variante (Primărie, CJ, parlamentare) fiind posibile.

Varianta confruntării cu Ichim. Neagu: „N-am insomnii”

„E dreptul dumneaei să candideze acolo unde își dorește. Eu n-am insomnii, neliniști, nu mă trezesc mai devreme sau mai târziu dacă dânsa va candida împotriva PSD. E democratic, normal, să fie mai mulți candidați. Eu îmi doresc asta. Totuși, după alegeri, în condițiile în care suntem două partide de centru-stânga e foarte posibil să colaborăm în consiliile locale”, a adăugat Neagu.

Puțină răbdare

Săptămâna viitoare e posibil să se decidă dacă vor fi anticipate sau nu. Atunci se va afla dacă și unde va candida Carmen Ichim.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

5 comentarii la „Neagu nu crede 100% că Ichim va contracandida PSD-ul. „Dacă…”

 • Ideal ar fi – şi pentru buna dezvoltare în continuare a municipiului Buzău, mai ales – ca doamna Ichim (care îşi merită tot respectul pentru câte a făcut la nivelul judeţului) SĂ NU CANDIDEZE împotriva lui Toma, care e singurul om capabil să redreseze şi să modernizeze acest oraş în ritm rapid !
  CEA MAI BUNĂ VARIANTĂ pentru d-na Ichim ar fi postul de parlamentar (sprijinită şi de PSD în acest scop). Ar face treabă mult mai bună ca parlamentar decât ca primar !

 • @Vocea buzoienilor deştepţi poti sa ne exemplifici marile realizari ale actualului primar si ce inseamna pentru dumneata “modernizare in ritm rapid”?

  Avem cumva vreun spital nou, avem dotari in scoli si gradinite, a facut dumnealui ceva pentru a stopa sau reduce poluarea din oras, avem infrastructura …? Singura realizare notabila este extinderea transportului in comum in judet, masura de un real ajutor pentru firmele din oras prin prisma crizei de forta de munca. Multe laude pentru nimic!

  Nu am nimic personal cu dumnealui doar ca am impresia ca se transforma pe zi ce trece intr-un fel de Boscodeala …

 • pentru Florin:

  Străzile municipiului asfaltate, găsirea celor mai comode soluţii pentru fluidizarea traficului (care a ajuns să semene cu cel din Bucureşti!), extinderea transportului în comun pentru oamenii din comunele limitrofe (dar şi mai îndepărtate), spaţiile de joacă pentru copii, pistele pentru biciclişti, desfiinţarea unor ,,ţigănii” (precum tarabele de prost-gust şi quatrocicletele din crâng), îngrijirea spaţiilor verzi, punerea dalelor pe trotuare, dezvoltarea centrelor comerciale, stimularea activităţilor sportive în aer liber, atenţia acordată culturii locale, comunicarea aproape zilnică cu cetăţenii, transparenţa în luarea deciziilor, etc., etc., sunt doar o parte din modernizările care, sub TOMA, se derulează într-un ritm destul de rapid !
  Avem şi ,,spital nou” (cel din Mărăcineni, de pe E85, nu-i dau numele că nu-i fac reclamă), avem şi ,,dotări în şcoli şi grădiniţe”… Şi mai avem şi CIUDOŞI pe un PRIMAR DE SUCCES care se prefac că nu-i văd toate aceste realizări !

 • Propun ca domnului TOMA să-i ridicăm o STATUIE pentru atât de multe realizări prezentate mai sus! Nu înțeleg totuși domnule buzoian deștept, de ce a fost nevoie să cheltuiască nişte zeci de mii de euro. din banii noştri, pentru a ne trimite nişte broşuri cu aceste realizări, în condițiile în care, observ că ele pot fi prezentate şi într-o frază!!! Putem trece şi broșurile la realizările CUIVA??

 • Domnule Tereaca, pentru care motiv nu publici comentariul meu anterior. Am jignit cumva pe cineva, am folosit un limbaj inadecvat sau cumva ti-e frica ca imagine celui care te plateste sa-l ridici in slavi va avea de suferit?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.