Neagu nu va serba 1 decembrie la Buzău. Iată unde a fost invitat!

Șeful CJ Buzău, Emanoil Neagu, și-a făcut colegii invidioși astăzi când a anunțat, în ședință, faptul că de 1 decembrie nu va fi la Buzău ci la Bilbao.

Oraș port la Oceanul Atlantic, în nordul Spaniei, la câțiva kilometri de granița cu Franța (între San Sebastian și Sntander), Bilbao este capitala Țării Bascilor.

Situat în a doua zonă puternic industrializată a Spaniei, după Barcelona, Bilbao are un milion de locuitori în zona metropolitană.

Cel mai important obiectiv turistic este muzeul de artă contemporană Guggenheim, una dintre cele mai proeminente și spectaculoase clădiri din lume în stil deconstructivist.

„Nu voi fi aici de 1 decembrie, dar am aranjat toate lucrurile. Pentru orice problemă, pot fi căutați cei doi vicepreședinți ai mei. Eu voi fi la Bilbao, am onorat o invitație a comunității românești de acolo. E important și pentru ei să aibă pe cineva de acasă în această zi importantă, și ei sunt români”, a anunțat Neagu.

Altfel, astăzi, la finalul ședinței de Consiliu Județean, Neagu a lăcrimat. Recunoscut ca mare iubitor al Basarabiei și militant pentru unirea Republicii Moldova cu România, Neagu a s-a emoționat în momentul în care a prezentat-o pe Ana Bejan ca proaspăt cetățeană de onoara a județului Buzău.

Mai multe despre acest eveniment veți putea citi într-un articol separat.

Citește și articolul: S-a terminat cu șmecheria. Măsură pentru protejarea drumurilor județene de apariția gropilor.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „Neagu nu va serba 1 decembrie la Buzău. Iată unde a fost invitat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.