Cine ar câștiga de pe urma rezilierii contractului cu actualul furnizor

„Știu că cineva și-ar dori să reziliem contractul (n.r. pentru corn), dar eu sper că nu vom ajunge acolo. Dacă reziliem, copiii nu vor mai beneficia de produse, trebuie o nouă licitație, ați văzut cât durează”, a spus azi Emanoil Neagu, șeful CJ Buzău.

Deși nu i s-a rostit numele, firma care ar avea de câștigat de pe urma rezilierii actualului contract este Boromir, exclusă de la licitația în urma căreia a obținut contractul pe doi ani asocierea dintre LOGISTIC MEDIA POP ART S.R.L. din Turda și PATISGAL S.R.L din Galați.

Boromir a livrat cornul în jud. Buzău ani la rând, dar a pierdut la ultima licitație

„Nu exclud total nici rezilierea contractului, în caz că problemele sesizate nu vor fi rezolvate. Degeaba aduci marfa la ora trei când copiii sunt deja casă. Apoi, le cer ca produsele să fie de calitate, să se respecte gramajul și rețeta. Se poate ajunge ajunge inclusiv la plângeri penale dacă firmele nu respectă ce și-au asumat prin contract. Dar, înainte de a trece la măsuri extreme, putem începe cu amenzi și penalizări ale furnizorului. ”, a adăugat Neagu.

Neagă încă mai are răbdare cu firma din Turda. Tic-tac.

Șeful CJ Buzău roagă în continuare implicare din partea părinților și a reprezentanților școlilor: „Dacă sunt într-adevăr probleme am rugămintea să sesizeze. Dar nu doar pe noi, CJ Buzău, ci și pe celelalte instituții implicate: OPC, DSP și DSV. Iar acestea să nu acționeze doar declarativ. Mi-aș dori și măsuri concrete”, a încheiat Neagu.

Probleme nu sunt doar cu „cornul de la Turda”. Laptele, unde furnizor este firma Meridian Agroind din Rm. Sărat, n-a ajuns ieri la copii

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.