Neagu, răbufnire contra dnei Carmen Ichim. „Zece ani ce-a făcut ?”

Răbufnire surpriză, la finalul conferinței de presă de azi, a lui Emanoil Neagu la adresa fostei prefecte Carmen Ichim.

Surpriză, întrucât în anii trecuți, mai exact până la anunțul dnei Ichim că va candida la șefia CJ Buzău, cei doi, Neagu și Carmen Ichim, au pozat și probabil că au și fost prieteni buni.

Două săgeți, destul de ascuțite, a trimis azi Neagu înspre dna Ichim.

1 „A început să pună poze și să critice că sunt gunoaie prin județ. Vin și eu, în replică, să o întreb, dar zece ani ce-a păzit ? În ultimii zece ani nu au fost gunoaie, au apărut așa deodată ? Sau, cumva, apariția gunoaielor are legătură cu campania electorală ?”

2 „Îi mai transmit dnei Ichim să nu mai sune anumiți primari de prin județ înainte de a pleca în control. Să fie corectă și să aplice unitar politicile de mediu. Dacă e lege să fie aceeași pentru toți!”, a spus Neagu.

Iese PSD Buzău din defensivă ?

Atacul lui Neagu de azi e oarecum surprinzător întrucât în ultimele luni PSD Buzău a semănat cu un sac de box. A luat, cu stoicism, pumni de pe la toți, fără a replica. Inclusiv Toma, care e mai colțos de fel, a tăcut sau a acționat cu mănuși (inclusiv relația cu dna Ichim).

PSD Buzău are de ceva vreme mai multe dezavantaje. Ciolacu și Romașcanu joacă în politica mare, la București, și nu mai au timp de Buzău, Toma a primit relativ recent o funcție politică (șef PSD la municipiu) și e încă timid, iar Neagu e de fel un tip împăciuitor, căruia îi sare greu muștarul și care preferă, mai degrabă, să lase de la el.

Rămâne de văzut dacă ieșirea de azi a lui Neagu a fost un accident sau dacă „se schimbă foaia”.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/aurastereaca.

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.