Neagu s-a supărat: „Și buzoienii plătesc taxe! Ei nu merită ? De ce să fie lăsați la coadă ?”

Neagu „schimbă foaia”

E a doua declarație din ultima lună a lui Emanoil Neagu care sare din tipar.

De obicei un tip înțelegător și împăciuitor, pare că și pentru Neagu – vorba lui Marin Preda – timpul nu mai are răbdare.

După ce a spus că „actuala lege a achizițiilor publice, care permite prelungirea licitațiilor la infinit, e antinațională”, Neagu a trimis săgeți și înspre Ministerul Transporturilor și Compania Națională de Drumuri.

„Am vorbit și cu colegii mei parlamentari din PSD, de acum înainte o să fim mai agresivi. Nu vom mai fi doar tăcuți și buni încasatori. Ne vom cere drepturile cu glas tare. Primul exemplu care îmi vine în minte e situația DN 10 – șoseaua spre Brașov. Există un risc iminent ca acest drum să fie închis circulației. Sunt 25 de puncte nevralgice. Nu se poate ca acest drum atât de important să fie lăsat de izbeliște. De ce mereu sunt alte priorități și Buzăul e lăsat la coadă ? Ce, buzoienii, nu plătesc și ei taxe și impozite ? O să vă spun eu de ce s-a stricat așa rău acest drum și în special viaductele din zona barajului Siriu. Pentru că a devenit o obișnuință în ultimii ani ca traficul greu dinspre Brașov să fie direcționat pe aici. În schimb, n-au fost trimiși la timp și banii pentru întreținerea și repararea drumului”, a spus Neagu.

Supărarea șefului CJ vine la pachet, cel mai probabil, și cu părerea că Ministerul Transporturilor și Compania de Drumuri nu s-au preocupat la timp nici de podul de la Mărăcineni ajuns acum într-o situație deplorabilă.

Mai mult, nici acum n-ar exista din partea ministerului atenția necesară rezolvării problemei acute a cozilor uriașe ce se vor forma după închiderea podului vechi (sensul Rm. Sărat – Buzău).

Trebuie ca autoritățile locale să fie cele care să meargă cu jalba-n proțap la minister – deși podul ține de CNAIR – pentru a solicita realizarea temporară a unui pod militar – imperios necesar a mai prelua din trafic.

Citește și articolul: VESTE BUNĂ pentru buzoieni. Mai rămâne de rezolvat o problemă. Cine plătește ?

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „Neagu s-a supărat: „Și buzoienii plătesc taxe! Ei nu merită ? De ce să fie lăsați la coadă ?”

  • Intelepciunea taranului francez spune: ,,si cel mai lung drum tot cu un pas se incepe…”

  • S-a suparat Neagu pe sefi? Asta chiar e o stire.Pai Neagu e campionul invartelilor politice menite sa-l scoata PE EL campion

  • E adevărat ,și buzoienii plătesc taxe .Ca toată lumea dealtfel .Județul nostru însă a fost mereu lăsat în urmă de comportamentul celor care l-au administrat în ultima vreme .Și acum ,cei de la putere se fac că nu înțeleg când cerem și noi câte ceva .Așa se întâmplă când pui omul nepotrivit la locul nepotrivit .și trebuie să acționăm în așa fel încât să ne impunem și noi punctul de vedere ,pentru că dacă stăm și așteptăm ….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.