Neagu și Vasilescu au anunțat că se termină repede!

Șeful CJ Buzău a vizitat azi șantierul deschis în fața spitalului din Micro XIV unde Integral construiește extinderea UPU.

În fața jurnaliștilor, pe lângă Neagu și Vasilescu (director Integral) au stat Claudiu Damian și Lavinia Manolescu, managerul respectiv directorul medical al spitalului
În spatele intervievaților, muncitorii lucrau de zor

Paradox

În ultimii ani, constructorii – angrenați pe mai multe șantiere și cu muncitorii împărțiți în „n” locuri – obișnuiau să tragă de timp și să ducă finalizarea chiar și dincolo de termenul din contract.

De această dată, surpriză, Integral vrea să termine cât mai repede!

Emanoil Neagu, șeful CJ Buzău: „Noul UPU are termen de finalizare, așa scrie în contract, decembrie 2023. Dar constructorul crede că va finaliza această lucrare în decembrie acest an! Eu aș fi foarte mulțumit și dacă vor termina la anul în primăvară”

Victor Vasilescu, director Integral: „Da, vreau tare mult să terminăm repede, chiar din acest an. De ce ? Pentru că toate se scumpesc. Mă refer aici la materialele de construcții în primul rând, apoi carburanții, energia etc. Vreau să terminăm cât mai repede, ca să nu le lăsăm, pe toate astea, să se scumpească și mai mult. În ritmul ăsta, o să ajung să aduc bani de acasă ca să termin lucrarea. Sper să mă ajute și Consiliul Județean, să mă plătească la timp, și cu prețul corect, ajustat cu costul materialelor”.

Cu podul de la Vadu Pașii, Vasilescu a tărăgănat-o la maximum, dar la UPU vrea să termine în câteva luni

Extinderea UPU va aduce condiții mai bune pentru pacienți:

1) timpi de așteptare mai mici

2) tratament mai bun

3) un flux mai vioi între UPU și celelalte secții ale spitalului

Citește și:

loading...

7 comentarii la „Neagu și Vasilescu au anunțat că se termină repede!

 • primarul sa vina in spatele blocurilor 11 B si C din Dorobanti, unde s-a asfaltat de aproape doi ani si nici acum nu s-au atribuit locuri de parcare. DAR s-au atribuit in plina strada, chiar in fata magazinelor si aproape de piata! Desi am facut de doua ori sesizari la primar, se face ca ploua, probabil are niste pile pe aici ,care nu trebuiesc suparate si au gratis parcari, pe suprafete care erau inainte spatiu verde si acum sunt asfaltate doar pt unii smecheri, care nu dau un leu la primarie. Adica unii platesc sume astronomice pt locurile de parcare iar altii nu, cei din spatele blocului cu BRD si supermarketul TRITON, nu platesc nimic, sunt mai EGALI si mai destepti decat altii… Poate ziaristul ne spune si noua de ce primarul nu vrea sa dea si acele locuri ASFALTATE DEJA pt parcarile de resedinta.

  Răspunde
 • Vasilescu ar trebui să își cumpere anticipat toate materialele necesare finalizării acestei construcții.

  Răspunde
 • Pixele, gresesti. La noi e capitalismul de cumetrie. Degeaba au muncitorii mijloacele de productie, ca-n fanteziile lui Marx, daca statul nu le da contracte, ca nu au relatii cu cine trebuie, iar cand lucreaza cu particularii, le vin controalele si nu inchide nimeni ochii, cum se face cu privilegiatii.
  Da, in practica e aproape imposibil ce zici tu.

  Răspunde
 • @Catalin: ai construit vreodata ceva in viata ta ? Stii cum se deconteaza lucrarile pe etape ? Ai tu cantitatile exacte ? Stii tu de cand s-a semnat contractul si la ce preturi, iar acum sunt cu 100% peste ?
  Vorbesti ca sa te afli in treaba.

  Catalin – original.

  Răspunde
 • Poi de ce Cataline ca le e greu sa dea drumul banilor sa se faca treaba cu ei?
  Nu le mai ajung lor sa bage în buzunare?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.