Neatenție x 2. Șoferiță autobuz + șofer Ford. Pasager din Ford rănit

Accident la capătul liniei de autobuz 5, aproape de podul V. Pașii.

Șoferița autobuzului nu s-a asigurat corespunzător când a dat să întoarcă autobuzul înapoi spre oraș.


Dinspre Buzău spre pod rula probabil cu viteză (șoseaua e bună, recent asfaltată) un Ford Focus (șofer de 57 de ani din Săgeata.

Șoferul autoturismului, la rându-i neatent, a intrat direct în autobuzul care se pusese de-a curmezișul drumului, fără să fi pus niciun pic de frână.


Locul impactului, nici urmă de frână

Din păcate, în afara pagubelor materiale, pasagerul din Ford, un bărbat de 76 de ani din Săgeata a fost rănit și transportat la spital.

Autobuzul se repară ușor, dar șoferița de pe el (36 de ani, din Țintești) va rămâne fără carnet și nu va mai putea șofa câteva săptămâni/luni. În această perioadă va fi mutată pe un alt post în cadrul societății

Citește și:

loading...

3 comentarii la „Neatenție x 2. Șoferiță autobuz + șofer Ford. Pasager din Ford rănit

 • Șoferii de autobuz sunt noii bizoni din traficul buzoian. Se bagă la intimidare, claxonează ca pe valea Buzăului. Personal nu le mai dau prioritate, pentru ca ei nu pare sa își fac meseria in folosul comunității ci pe persoana fizica.
  Iar exprimările de genul probabil viteza, probabil neatenție, probabil numaistiuce nu ar trebui sa fie aduse in discuție. Sigur nu a fost acordare de prioritate, restul este vax.

  Răspunde
 • E posibil nu ca nu s-a asigurat, ci ca si-a oferit singura „prioritate de autobuz”, cum fac multi din soferii Transbus. Soferii de autobuz care opresc la statia de pe partea cealalta de bazar nu opresc in alveola, ci blocheaza banda, au regulile lor proprii, la fel ca taximetristii, dubagiii si biciclistii, alte categorii care au propriile lor reguli de circulatie.

  Răspunde
 • Cei mai incompetenți soferi de autobuz s-au adunat la Buzau, n-au nici o treaba cu prioritatea si altele. Care este sef la Transbuz ar mai trebui sa trieze din ei, prea e jale mare cu ei.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.