„Nebunie vineri seară în Poștă. Raliu pe străzi, femeie aruncată din mașină, alta s-a aruncat în fața mașinii”

Un cititor buzoienii.ro ne-a sesizat asupra faptului că vineri seară, în cartierul Poștă, mai mulți romi și-au făcut de cap cu mașinile pe străzile din cartier.

„A fost nebunie aseară în cartier. Străzile s-au transformat parcă într-un circuit de raliu. Se circula cu viteză nebună, dacă nu ne feream eram morți. S-a sunat la 112, a venit poliția, dar după ce a plecat a fost la fel. Scandal a fost în principal pe strada Murgului. Acolo, unde s-a pus cortul pe stradă, în urmă cu o lună când a fost înmormântarea. O țigancă a fost aruncată din mașină în intersecție. Urla și țipa acolo, ca la nebuni. O alta s-a aruncat în fața mașinii. Am înțeles că e bătrâna aceea căreia i-a murit bărbatul. E haos aici, celor de la poliție le e frică și lor să se bage, am înțeles că sunt foarte periculoase clanurile de aici. Pe strada Murgului e o singură familie de romi, dar se adună și de pe alte străzi”.

În urmă cu o lună strada Murgului din cartierul Poștă a fost ocupată timp de două zile de un numeros grup de romi, după ce ar fi murit un personaj important din comunitatea romă, „Terente din clanul Pistol”.

Citește și articolul: Din ciclul ai parcat ca un bou. Duba ocupă trotuarul , dar obturează și vizibilitatea în intersecție. Iată unde se întâmplă

Atunci pe stradă s-au pus corturi, mese și grătare pentru mici atât pentru priveghi cât și pentru pomana de după înmormântare. Au fost aduși și lăutari iar muzica a răsunat în tot cartierul și chiar dincolo de el.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.