Nebunie pe șosele. Trei accidente în același timp: la Costești, în municipiul Buzău și la ieșirea din Buzău. Cinci răniți în total. Iată amănunte

În primul accident, între Gherăseni și Costești, un autoturism condus de un tânăr de 22 de ani din Gherăseni a intrat într-un  utilaj agricol care avea atașat un plug. cele două autovehicule se îndreptau în aceeași direcție dinspre Gherăseni înspre Costești. A rezultat rănirea a trei pasageri din autoturism cu vârste între 17 și 50 de ani.


Al doilea accident a avut loc în dreptul benzinăriei Lukoil de la ieșirea dinspre Ploiești. Un șofer de 34 de ani din Stâlpu care venea dinspre Ploiești înspre Buzău a tamponat o autoutilitară condusă de un bărbat de 43 de ani din Cilibia. Autoutilitara a ieșit în afara carosabilului, rezultând vătămarea corporală a unui minor de șapte ani care a fost transportat la spital.


Al treilea accident a avut loc în municipiul intersecția străzilor Trimfului și Scânteii. Vina îi aparține unui șofer de 29 de ani din Mărăcineni care circula pe strada Triumfului și nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus de un buzoian de 55 de ani care circula pe strada Scânteii, drumul cu prioritate. A rezultat vătămarea corporală a șoferului și a unei pasagere, ambii fiind transportați la spital.

Citește și articolul: Bărbat, găsit mort pe stradă. Iată detalii!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Nebunie pe șosele. Trei accidente în același timp: la Costești, în municipiul Buzău și la ieșirea din Buzău. Cinci răniți în total. Iată amănunte

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.