Necaz pentru un proprietar de Cielo

Locatarii blocurilor de pe Traian Vuia au ieșit din case după ce, mai devreme, au auzit un bubuit puternic, urmat la scurt timp de sirenele mașinii de pompieri.

Necazul s-a abătut peste proprietarul unui autoturism Cielo de pe strada Vânători.

De la un scurtcircuit s-a aprins compartimentul motor, iar apoi s-a auzit un bubuit. Cielo avea instalație de gaz.

Pompierii au stins incendiul izbucnit la mașină, dar compartimentul motor a ars. Paguba este cel mai probabil totală, deși focul n-a pătruns în interior.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

7 comentarii la „Necaz pentru un proprietar de Cielo

 • Cotețele astea ar trebui interzise. Cielo s-a fabricat până în anul 2003 și a atins maxim nivelul de poluare Euro 3.
  Cel din imagine pare a fi „Made in Korea”, deci este Non-Euro.
  Toma ar trebui să pună în discuție interzicerea autovehiculelor în oraș care au motoare mai vechi de Euro 3 inclusiv.

 • Nu vreti sa mergeti sa vedeti ce se intampla cu buzoieni la Distrigaz Sud Dom. Primar. Dvs sunteti autorul faptic al stresului pe care il inghit cei care va voteaza la anu. Nici o fapta buna fara una aiurea. Sa vedem ce mari „realizari” veti face cu bani la anul, din subventia caldurii. Asta daca o sa mai ……Primar.

 • Vlad ai cazut si tu in aceeasi capcana ca toti prostii, si anume ca masinile polueaza mult, cand in realitate, conform statisticelor tuturor organizatiilor, masinile sunt cel mai mic poluator din toate mijloacele de transport, cei mai mari poluatori fiind vapoarele si avioanele, care anual poluaza fiecare de 10 ori mai mult decat toate masinile din lume.
  Toate masinile din lume raportat la poluare au un impact de sub 3%, adica un fleac.
  Nu masinile trebuie interzise si taxate si suprataxate, ci altele, care in momentul de fata sunt chiar netaxate desi sunt responsabile de majoritatea poluarii de pe planeta.

 • @Anonim vorbești aiurea, citând „surse” fără să gândești prea mult. Genul ăsta de mașini nu mai prezintă nicio siguranță în trafic, nu au ABS, ESP sau airbag-uri (dacă știi ce înseamnă), fiind depășite tehnic și moral, pe lângă faptul că poluează. În orașul nostru, principalul motiv de poluare sunt autovehicule, în special cele cu motoare Diesel, că industrie nu avem, iar aeroport încă nu a făcut Toma (Sâc!). Eu la nivel local mă referam, nu la nivel mondial.
  Pe de altă parte poluarea trebuie redusă la toate nivelele, dacă este posibil. Fiecare dintre noi contribuim la poluarea planetei…

  P.S. Sper ca nu ești posesorul unui cazan cu patru roți adus din vest…

 • Domnul Vlad dar tu te-ai întrebat dacă domnul cu „cazanul „are bani să își ia alta mașină și treaba cu poluantul să știi că ești chiar adevărată că mașinile poluează sub 3 la sută și pe lângă faptul asta eu cred că în primul rând poluarea este și chiar local de la industrie te-ai uitat vreodată de curiozitate in sus prin zona industriala sa vezi fumul și poluare de la fabricile și uzinele de prin zona acolo de ce nimeni nu spune că poluează poate de câteva zeci de ori mai mult decât mașinile și oare ce euro sunt (Aaa scuze sunt ale șmecherilor și nu vede nimeni

 • @Ion nu toată lumea trebuie să aibe mașină, la fel cum nu toți trebuie să aibe permis de cobducere! Cu nici 1.000 Euro îți iei coteț și îi pui instalație GPL sh, după care te miri că îți ia foc.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.