Necazul s-a transformat azi într-o veste bună pentru Toma și buzoieni

Necazul a fost prăbușirea, vineri, a unei părți din trotuarul și balustrada podului de la Marghiloman.

Ulterior, s-a demolat și restul de balustradă afectată, iar traficul pe pod a fost închis complet.

Vestea bună e că astăzi, în ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, s-a aprobat solicitarea ca repararea podului de la Marghiloman, dar și a celui de la Metalurgica – afectat încă și mai serios – să se facă din Fondul de Urgență al Guvernului.

„Astăzi, în ședința CJSU Buzău, a fost adoptată o hotărâre privind alocarea de la Guvern a unei sume de aproximativ 7,6 milioane de lei pentru reabilitarea în regim de urgență a pasajelor rutiere Marghiloman (2,46 milioane de lei) și Metalurgica (5,12 milioane de lei), aflate într-o stare avansată de degradare” – informare Prefectura Buzău

E posibil ca în decizia alocării de bani guvernamentali pentru cele două poduri de la Buzău să fi contribuit și Marcel Ciolacu, buzoianul ales recent președinte al Camerei Deputaților.

Vestea e una excelentă și pentru C-tin Toma și Primăria Buzău, care scapă astfel de povara alocării de bani pentru cele două obiective. Bani mulți, pe care – astfel economisiți – municipalitatea îi va putea folosi în alte investiții necesare orașului.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „Necazul s-a transformat azi într-o veste bună pentru Toma și buzoieni

  • Mai intai trebuia sa cada ca sa-l repare, altfel nu mergea.

  • Care-i vestea bună ? Cum să aprobe CJSU bani de la guvern ??? Poate s-a aprobat să se ceraă bani de la Guvern, eventual să se promoveze o Hotărâre de Guvern ceea ce este cu totulș altceva și oricum durează de te tragi pe mâini. Veți vedea . Cum este Tereacă ????? Greșesc nu ???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.