Necazul unui pensionar cu moped. Cu piciorul rupt și dator 360 de milioane la spital

E piciorul unui pensionar militar din Rm. Sărat. S-a ales cu o o fractură de tibie și peroneu după ce a zburat cu mopedul său peste un limitator de viteză din asfalt.

Incidentul s-a petrecut a doua zi după turnarea asfaltului pentru limitator. Valentin Ulmeanu a aflat în mopd dramatic de apariția lui. „Am urlat de durere”

„Pe lângă problema fizică, m-am trezit și dator la Spitalul Universitar, unde am ajuns după accident, cu 360 de milioane de lei vechi. Poliția a apreciat că e vina mea, iar spitalul mi-a trimis acasă factura. Da, e și vina mea că n-am fost atent, dar și a ADP Rm. Sărat. Știți ce înălțime avea limitatorul ? 9,4 centimetri! Din câte m-am interesat eu, normativele prevăd o înălțime de 5 centimetri, maximum”, i s-a plâns Valentin Ulmeanu, reporterului buzoienii.ro.

„Ca să nu plătesc banii spitalului, a trebuit să dau ADP Rm. Sărat în judecată. Avocatul meu și apoi judecătorul a cerut ADP Rm. Sărat să prezinte proiectul după care s-a realizat acest limitator. Numai că de mai multe luni, ADP n-a depus nimic. Părerea mea e că n-au niciun proiect, că amenajarea s-a făcut după ureche, și d-asta tot trag de timp”, a spus păgubașul.

Victima susține că mai are un argument în favoarea sa: „La câteva zile după accidentul meu, cei de la ADP au venit și au frezat dâmbul respectiv, făcându-l mai mic. Și-au dat seama că au greșit, altfel de ce ar fi venit să ia din el!”.

Rămâne de văzut acum ce decizie vor lua judecătorii. Dacă vor considera, precum polițiștii, doar victima vinovată (în zonă e o școală și există o limitare de 30 km/h) s-au vor pune (și) pe ADP Rm. Sărat la plată. Factura către spital și eventuale daune pentru victimă, care susține că de atunci nu se poate deplasa decât cu baston și că ar fi rămas cu un picior mai scurt.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Necazul unui pensionar cu moped. Cu piciorul rupt și dator 360 de milioane la spital

  • Este greu ,dar fiecare cu vina lui,ceva este neclar dpdv legal in aceasta poveste,ceva lipseste.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.