Nemeritat. Frustrare. Unii cu fotbalul, alții cu golurile la Reșița – Buzău

Înfrângere nemeritată pentru Gloria azi în deplasare la Reșița.

Oftică multă trebuie că simt acum jucătorii Buzăului. Au luat golul de 2-1 în prelungiri, din corner, după un meci pe care l-au dominat de prin minutul 30.

Gazdele au deschis scorul în minutul 28 după ce mingea a ajuns cu noroc la Danci (fost la Gloria), care de la 16 metri și a șutat la colțul lung. Din acel moment Gloria a controlat meciul și până la pauză a ratat două ozazii mari prin V. Alexandru și V. Munteanu.

La reluare, Gloria a trimis în aceeași fază trei șuturi la poartă, din careu, toate respinse. Egalarea a adus-o Munteanu din lovitură liberă, prin zid (min. 59), după o lovitură liberă de la marginea careului, obținută tot de el.

Mingea a țopăit în fața portarului și a intrat în plasă

Imediat, Munteanu are șansa de a face 2-1, dar trimite din vole în bălării. Gloria a dominat adesea autoritar, dar i-a lipsit zvâcul necesar de a crea faza golului victoriei.

Și, pentru că n-a fost în stare să câștige, a fost pedepsită de un demiurg nedrept. Buzoienilor li s-a luat și punctul pe care-l aveau, deși ar fi meritat trei. La ultima fază, fără „Păsărilă” Ioniță, ieșit accidentat 30 de secunde, Enescu de la Gloria și-a scăpat adversarul din marcaj. Cap și gol. 2-1.

Golul de 2-1. Meciul poate fi văzut pe facebook pe pagina CSM Reșița.

Frustrare, a doua înfrângere consecutivă pentru Gloria în prelungiri, după cea de la Tr. Măgurele. E drept, cu două runde în urmă, în Crîng, Gloria a învins Chiajna în minutul 97.

Cu două înfrângeri consecutive (deși n-a jucat mai slab ca adversarele), Gloria coboară pe 6, dar și în preferințele microbiștilor locali – în detrimentul echipei de handbal fete (care a bătut lidera Corona).

Sâmbătă, Gloria are șansa reabilitării. De la ora 11.00, în Crâng, întâlnește pe Viitorul Pandurii, echipă în mare formă, care a urcat până pe 4.

Gloria: Balauru – Catană, Ioniță, Ghinga, Nedelea – Luptak, Candrea (50 – Pârcălabu, 70 – Enescu), Tucaliuc (Vâlsan) – Munteanu, V. Alexandru, Huiban.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.