Nemulțumire a proprietarilor + răspunsul viceprimarului

Fotografiile ne-au fost trimise de un proprietar nemulțumit.

Pe strada Primăverii au început de câteva zile lucrările de modernizare (se pun borduri, se face trotuar, se va asfalta).

„Suntem mai mulți cei nemulțumiți. Cum ne mai băgăm mașinile în curți ? Nu trebuiau să se pună borduri în fața porților. Am vorbit cu muncitorii, dar nu ne-am înțeles cu ei. Au zis că n-au ce face, trebuie să respecte proiectul”.

Reporterul buzoienii.ro a cerut un punct de vedere viceprimarului Ionuț Apostu, mandatat de Toma să se ocupe de asfaltarea străzilor de pământ din oraș.

„Oamenii să stea liniștiți. Vom găsi o rezolvare. Am vorbit cu proiectantul, probabil se vor face niște rampe. S-au pus borduri pentru că altfel apa de ploaie li s-ar fi scurs în curți și case. Curțile sunt mai jos decât nivelul străzii”, a precizat Apostu.

CLICK AICI pentru a afla mai multe despre ultimele nouă străzi de pământ din mun. Buzău.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „Nemulțumire a proprietarilor + răspunsul viceprimarului

  • Primarul va amenajeaza parcari cu 90 lei pe an in partea opusa a orasului.

  • Pai mai apostule daca ai bordura nu intra apa in curte mai repede ? in schimb daca ai o rampa cu scurgere apa nu ajunge in strada ? Raspuns a unui vice fara nici un raspuns …asa popor asa conducatori !

  • Dobitoci peste tot,oameni disperati se cearta cau executantii disperati ai unor proiecte facute de handicapati interesati. Ce ii impidica sa coboare nivelul strazii sub cel al curtilor ? Nimic ,era o solutie profesionista si de bun simt ,de respect pt cetateni,pt aia care sunt ”patronii” administratiei,recte si al lui Apostu. De ce nu au procedat asa ? simplu,trebuia excavat,costa mai mult si se micsora profitul,dura mai mult si nu-i asa,Toma vrea viteza.Fratilor la vot tineti minte.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.