Nemulțumiri ale locatarilor de str. Horticolei. „V-am trimis un video filmat la cinci dimineața”

Textul și clipul video de mai jos ne-au fost trimise de un cetățean de pe str. Horticolei (mun. Buzău).

„Nu sunt doar spusele mele, ci și ale mai multor vecini de pe strada Horticolei. În ultima vreme mai multe trasee de autobuze cu rute către comunele din jur, Vernești, Merei, stâlpu, etc., și-au fixat drept capăt de linie strada Horticolei. Cum se observă și în clipul pe care vi l-am trimis, ne deranjează zgomotul produs de motoarele autobuzelor (cinci-șase bucăți) înainte de a pleca în cursă. Rugămintea nostră către șoferi, mai ales că s-au adus autobuze bune din vest, este de a opri motorul cât staționează”.

„A doua rugăminte o adresăm primarului de a amenaja această stradă pentru traficul greu. A rămas, cred, cea mai proastă din oraș, dar în schimb s-au adus aici aceste zeci de autobuze. Se zguduie pereții caselor când trec autobuzele. În al treilea rând, e o constatare, de pe strada noastră nu folosește nimeni aceste autobuze. Pleacă și vin goale. N-ar fi mai eficient să se aleagă alte capete de linie ? De acolo de unde se urcă călătorii care le folosesc ?”, e mesajul primit de reporterul buzoienii.ro.

Vom reveni mâine cu opinia conducerii Trans-Bus la propunerile avansate.

În privința asfaltării străzii Horticolei (rămasă, foarte probabil, cea mai proastă din Buzău), problema e că aceasta e prinsă de Compania de Apă pe un proiect cu fonduri europene. Țeava/țevile de sub stradă trebuie schimbate, iar asfaltarea străzii în ultimul an-doi n-ar fi fost potrivită.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „Nemulțumiri ale locatarilor de str. Horticolei. „V-am trimis un video filmat la cinci dimineața”

  • Capatul de linie e bun ,in zona Horticolei ,numai ca ar trebui deplasat catre Podul Vadu Pasii vreo cateva sute de metri ,sa nu mai deranjeze oamenii, in dreptul Statiei de epurare, pana s-o da podul in folosinta ca sa preia de acolo navetistii!

  • Nu pot stationa cu motorul oprit, ca trebuie incalzite, ca doar nu vrei sa mearga cu geamurile aburite sa nu vada nimic si calatorii preluati sa stea in ger.

  • Nu mai stati noaptea pana tarziu la Antena 3,RTV si filme porno si nu o sa va mai deranjeze trezitul la ora 05.30.Sau poate vreti sa se circule pe acolo cu ……telegondole.Tereaca nu mai umfla rahatul asta cu ‘probleme’ de doi bani.Ce naiba,chiar ai luat-o razna?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.