Nenorocire în jud. Buzău. S-a chemat elicopterul SMURD

Accident grav produs în zona de munte a jud. Buzău.

Un tractor și remorca s-au prăbușit de pe o punte de lemn – după ce s-a rupt una din șufele care ținea puntea.

Tractorul și remorca (în care se aflau doi muncitori) au căzut în gol aproximativ 5 metri în apa râului Bâsca Mare.

Accidentul s-a produs ieri după-amiază, în jur de 17.30, la Varlaam, comuna Gura Teghii.

Un bărbat de 45 de ani din Mureș a murit pe loc, iar un altul de 41 de ani, tot din Mureș, rănit grav, a fost luat cu elicopterul SMURD. Ambii se aflau în remorca plină cu geamuri.

Rănit, dar nu foarte grav, este și șoferul tractorului, un localnic de 26 de ani. Acesta a fost preluat cu ambulanța și se află la spital la Buzău.

Cum s-a întâmplat

Trei muncitori din jud. Mureș au ajuns cu o autoutilitară la Varlaam cu mai multe uși și ferestre achiziționate de o pensiune din zonă.

Accesul către pensiune se făcea doar pe o punte de lemn. Cum autoutilitara nu încăpea pe punte s-a apelat la un localnic care deținea tractor cu remorcă.

După două curse reușite, la al treilea transport, când se cărau și geamurile ferestrelor, una dintre șufele punții a cedat! Puntea s-a înclinat, iar tractorul și remorca s-au prăbușit în rău. În remorcă se aflau și doi dintre muncitorii mureșeni, care se urcaseră pentru a ține geamurile să nu se spargă.

Foto, ISU Buzău, cu îngrijirile acoprdate celor doi răniți. Muncitorul din Mureș a fost luat cu elicopterul, iar tractoristul cu ambulanța SMURD

Citește și:

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.