Neplăcerea a durat doar o zi. 16 blocuri au fost afectate – buzoienii.ro

Luni dimineață, Compania de Apă Buzău a întrerupt serviciile pentru șaisprezece blocuri din cartierul Dorobanți II din cauza nerespectării eșalonării la plătă.

Din fericire, restanțierii au venit repede cu ceva bani la asociația de proprietari, astfel că de azi s-a reluat furnizarea alimentării cu apă.

„Compania de Apă S.A. Buzău a reluat furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă pentru blocurile de locuințe gestionate de Asociația de Proprietari PT 28/3 – Dorobanți II, din municipiul Buzău. Decizia este motivată de faptul că reprezentanții legali ai Asociației de Proprietari au achitat, în cursul zilei de astăzi, sumele restante ce reieșeau din convenția de eșalonare a debitelor. Cu această ocazie, asociația amintită a reintrat în graficul de eșalonare asumat. Deși termenul legal stipulat în Legea 241/2006 pentru reluarea furnizării serviciilor către clienții rău-platnici este de 5 zile, evaluând impactul social pe care îl presupune lipsa apei potabile, operatorul buzoian al serviciilor de furnizare de apă și canalizare a procedat la efectuarea de îndată a manevrelor de rebranșare” – a informat Compania de Apă.

Conform unei știre publicate de Gazeta Buzoiană o familie din blocul J2 din Dorobanți are o datorie de 2 miliarde de lei vechi la întreținere. Din cauza acelei familii au fost afectați un jur de o mie de buzoieni!

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Neplăcerea a durat doar o zi. 16 blocuri au fost afectate – buzoienii.ro

  • A, pai ce ai făcut mai nene mai?! Mai mult ne jucam de-a opritul apei, nu? Adică, vorba ăluia cu Târgu Ocna, „Ori suntem golani, ori nu mai suntem…”
    Mai știm noi o asociație unde pe vremuri se proceda cam la fel. PT 30/3 de la Crâng unde o aveau administrator pe una de pe vremea lui Burebista și care, cum ii speria Compania ca le taie apa, cum dădea fuga la ei și mai achita din datorii. De unde avea bani, nu știa nimeni, ca încasările erau slăbuțe rău. Poate scotea de la saltea, sau o făcea intenționat neplatind la timp, sa vadă lumea cum le rezolva ea pe toate, naiba stie. Într-un târziu, se pare ca proprietarii au reușit sa o trimită acasă pe mamaie, au venit unii la putere care se pare ca au mai dres puțin situația și au cam scăpat cât de cât de datorii, dar nici astia nu fac mare brânză, numai gura e de ei. Asta e, dacă n-ai un președinte cu mana de fier, un administrator bătăios, care sa ii ia de gât pe rău platnici, sa dea cu ei de pământ pana scot și ultimul bănuț și care, mai presus de toate, sa nu umble cu mosmondeli, nu faci nimic cu toată asociația. Cu vorba bună nu rezolvi nimic. Au avut avocați, executori și… nimic. Ei zic ca au făcut ceva treaba, că nu mai sunt datorii, dar mai e mult până departe. Asta e cu asociațiile, doamnelor și domnilor!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.