Nepotrivire funestă. O masturbare care a dus la sinucidere

„M-a văzut fumând, deși îmi ceruse să n-o mai fac. I-a sărit țandăra. Atunci mi-a zis că dacă eu îmi risc sănătatea, de ce să n-o facă și el.

„Și mi-a cerut să facem sex, deși el n-avea voie după operație. Eu l-am refuzat, era riscant pentru sănătatea lui, dar el m-a amenințat atunci că se masturbează. I-am zis să nu facă așa ceva în casă la mine. Atunci el s-a enervat și a plecat de acasă, spunând că merge la hotel”, a povestit Geanina Heinz, buzoianca de 24 de ani – căsătorită cu austriacul bogat de 47 de ani.

Cei doi se căsătoriseră civil de curând

Aceasta a fost întâmplarea determinantă – în decizia austriacului de a doua zi de a-și pune capăt zilelor.

„Prima dată zicea că pleacă la un hotel din București. Apoi a doua zi dimineața am vorbit video pe whatsapp. Era la Buzău, la Hotel Orhidea. Atunci mi-a spus că îi pare rău de ce a făcut, că îi e rușine și că a diminuat prin faptul că s-a masturbat deși n-avea voie (n.r. austriacul făcuse cu trei săptămâni în urmă operația inversă de vasectomie) șansa de a avea împreună copii. Atunci mi-a spus prima dată că a decis să se sinucidă. I-am răspuns că nu cred, că nu se poate ca un om ca el să facă așa ceva. Dar el a insistat, a adăugat că și-a făcut inclusiv testamentul și că o să-l găsesc pe masă – în camera de hotel”, a mărturisit tânăra.

Înainte de a-și pune ștreangul și de a se arunca în gol de pe podul de la Mărăcineni, austriacul a mai scrijelit pe un rest de hârtie mesajul de adio, în germană: „Am decis să-mi închei viața. Asta e decizia mea”. Neamțul a făcut poză cu telefonul, i-a trimis-o buzoiencei, după care a sărit.

Ulterior, Geanina Heinz a mers cu poliția în camera de hotel unde a găsit într-adevăr testamentul prin care Rudolf îi lăsa noii sale soții toată averea. Rămâne de văzut ce se va întâmpla în perioada următoare, întrucât Rudolf Heinz are o fată de 23 de ani, Erika, din prima căsătorie. Trupul său se află la morgă pentru efectuarea necropsiei. E de văzut și dacă nu cumva decizia precipitată de a se sinucide a fost influențată de consumul de alcool sau alte substanțe.

Citește și: „Rudolf plătise deja tot!” (CLICK AICI)

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „Nepotrivire funestă. O masturbare care a dus la sinucidere

  • Titlu de tabloid!!!

  • L-a facut bine pe fraier.
    Se pricep romancele noastre.

  • Femeia n-are nici o vină …………………..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.