Critică a unora: „Nicăieri nu-i ca la Buzău”. Oare așa o fi ?

„Nicăieri nu-i ca la Buzău. Unde ați mai văzut voi așa lăcărie cu copii bălăcindu-se în centrul orașului ?”

Așa comentează/critică, pe facebook, unii buzoieni – la vederea imaginilor cu copiii distrându-se la noua arteziană din centrul Buzăului.


Pentru că adesea, o fotografie (sau mai multe) valorează cât o mie de cuvinte înșirăm mai jos imagini din mai multe orașe importante din lume.

Ca să vedem dacă distracția copiilor la arteziana din centrul Buzăului e ceva special sau, dimpotrivă, un lucru comun/banal în lumea largă:

Paris, la Trocadero, lângă Turnul Eiffel
Londra
Roma
New York
Guimaraes, Portugalia
Nottingham, Anglia
Kiev
Londra, Granary Square
Danemarca
În încheiere, ceva mai special, din Roma

Citește și:

loading...

19 comentarii la „Critică a unora: „Nicăieri nu-i ca la Buzău”. Oare așa o fi ?

 • Comparație reușită.Buzaul,acest prea mic New York.Pana la urma,avem în sfârșit tasnitori ca occidentalii.Nu avem spitale,parcuri industriale,parcări subterane,filarmonici,săli de spectacole,universitate,măcar un restaurant decent,aer curat,dar avem tasnitori.Un pas mic pt om,un salt gigantic pt Buzău.

  Răspunde
   • Să o ia Toma cu bicla sau trotineta prin piata să vadă cum clămpănesc dalele.

    Răspunde
   • in toate pozele sunt tot ai nostri, plecati din Simileasca .

    Răspunde
    • Romanul este vesnic nemultumit , daca se face, de ce se face , daca nu se face …de ce nu se face . Mutati-va in varful muntelui sa nu vă mai deranjeze traficul,santierele etc

     Răspunde
  • Mi se pare o prostie. Hai să nu comparăm marile capitale europene cu orașul Buzău,care de ani de zile e tot în reparații. Dacă aveți tik-tok și doar dați un search cu buzău o să vedeți că deja ne-am făcut de râs. Toți copii de etnie se spală de parcă ar fi prima dată după săptămâni. Asta ține de educație și de faptul că poliția nu se implică. De la atâta apă rece poti răci,nu mai este vară.

   Răspunde
  • Anonymus te susțin sa ii locul lui Toma și atunci sa te vad!

   Răspunde
 • Toma, vezi, cand vin Pastile si Craciunurile, daca nu bagi reclama de pesedeu dintre cea mai scumpa aici pe site, te reclamam la ITM, ca omu asta aici isi da sufletu pentru tine. Nu de alta, da pare ca esti cam scartar daca ma iau dupa cata reclama la pastile, mobila si scheme financiare e nevoit Tereaca sa puna aici pe site, ca abia gasesti stirile printre ele, e clar ca nu esti recunoscator destul, asa ca ai grija, reputatia de bine cu cheltuiala se tine.

  Tereaca, daca cenzurezi mesajul, sa dea d-zeu sa piarda Toma alegerile si sa retrogradeze Gloria si sa se infunde toate tasnitoarele pe platou.

  Răspunde
  • Păi, și normal dacă oamenii nu mai pleacă și ei prin lume … ce se face la Buzău e „unic” nene.

   Răspunde
  • Respect! Mă mir că nu ți-a dat delete, orice critică argumentată adusă la adresa lui nea Tomitză era ștearsă încă din fașă.

   Răspunde
 • Vedeti cum se practica turismul la niste vulcani si mai noroiosi, din America de Sud!!!

  La Craiova Olgutei sunt fantani unice ca-n Buzau de vreo 10 ani!?! Bine ca sunt si la noi, de ce simte nevoia REDACTIA de a face dintr-o stire veche un eveniment social al lunii din orice? Simte primarul lipsa de inrecdere de sine, are nevoie de laudatio? Sa ne adunam atunci, sa-i aratam ca-l sprijinim inca!!!

  Răspunde
  • Tare de tot asta! Pe parizieni îi mai „rupsesem” odată pe vremea logo-ului! Acum dacă „am rupt” și Londra, New-York, Roma, Nottingham sau cine o mai fi….nu mai este nimic de spus! Nu știu de ce, dar încep să cred că uneori, reporterul introduce aceste analize comparative în spațiul public „la mișto”, poate-poate se prinde cineva anume! Apropo, domnule Tereaca, dacă tot nu publici toate comentariile, ne poți lămuri ce limbă străină de circulație internațională vorbește fluent domnul Ciolacu? Să știm și noi, dacă tot ați auzit vorbindu-se prin târg că va fi viitorul președinte!

   Răspunde
   • Ziceți MERCI cu ce sa făcut în acest oraș de provincie mic și amărât, și nu mai fiți U.S.R-isti.

    Răspunde
 • Așteptam cu lacrimi in ochi sa facă domnul Neagu și in Republica Moldova pe banii buzoienilor. Mulțumim domnului Neagu

  Răspunde
  • Nu Neagu, dacă e cu apă și cu Chișinău, le face Bogdan Nistor.
   Prietenii știu de ce ! 😉

   Răspunde
 • Postacilor degeaba va agitați că nu iese Avramescu

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.