Nici BMW-ul, nici Megan-ul nu au asigurare! Iată ce au mai descoperit polițiștii după accidentul de aseară din centru

Aseară, în jurul orei 22.00, în centrul orașului, mai exact la intersecția dintre străzile Ostrovului și Aleea Trandafirilor a avut loc un nou accident de circulație.

Un BMW care circula dinspre Bd. Unirii (McDonalds) înspre platoul Dacia nu a oprit la stop la intersecția cu strada Ostrovului.

BMW a lovit cu partea din față în portiera spate a unui Renault Megane care circula pe drumul cu prioritate dinspre tribunal înspre piață.

După impact Meganul a fost proiectat în două autoturisme ce staționau în parcarea de lângă patiseria de pe colț. E vorba de un Mercedes și un Logan, ambele avariate ușor.

Soferul BMW-ului nu a respectat semnificația indicatorului stop

După efectuarea cercetărilor, polițiștii buzoieni au descoperit că autoturismul BMW (vinovat de producerea accidentului) nu avea asigurare! În aceste condiții, șoferul de 23 de ani de la volan (de loc din Cândești) va trebui să suporte din buzunar reparațiile celor patru autoturisme.

Asigurare valabilă nu avea nici Meganul, iar mai mult, șoferul acestuia în vârstă de 46 de ani („Măiță, cel care are non-stopul din Dorobanți”, după cum ne-a scris un cititor) conducea sub influența băuturilor alcoolice.

La controlul alcooltest, acesta a fost descoperit ca având o concentraţie de 0,22 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Referitor la cheltuielile pentru repararea mașinilor, există posibilitatea ca proprietarii mașinilor să se înțeleagă între ei (cel cu BMW-ul să plătească) sau să se apeleze la justiție (unde judecătorul ar putea ține cont că proprietarul Meganului era băut).

Deocamdată, șoferii BMW-ului și Meganului s-au ales cu câte 20 de milioane de lei vechi amendă și cu permisele suspendate.

Citește și articolul: Plângere a unei buzoience de la bloc: „Miroase îngrozitor. Mă simt umilită în propria casă”

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „Nici BMW-ul, nici Megan-ul nu au asigurare! Iată ce au mai descoperit polițiștii după accidentul de aseară din centru

  • Hai ca ai inceput sa iti revii domnule jurnalist!Ieri postai ca politistii au fost impartiali in Dorobanti ,astazi ca si-au facut datoria la Tic-tac.Te -ai intrebat inainte sa presupui ceea ce fac politistii ca totul fac ca la lege?Ce pot interpreta intr-o tamponare decat ceea ce scriu conducatorii auto intr-o declaratie de tamponare?Nu mai scrie asemenea aberatii pana nu esti convins de ceea ce au facut soferii.
    P.s.Sunt locatar in zona in Dorobanti si am vazut ceea ce sa intamplat.Soferul Opelului a gresit pentru ca avea viteza iar celalalt cu Skoda era jos din masina isi lasase copilul jos si vroia sa se urce in masina sa o dea mai in fata sa plece un vecin.Skoda nu venea de nicaieri era parcata.Informeaza-te ca lumea interpreteaza prostiile scrise de tine.Sincer nu am sa mai ma uit la postarile tale!

    Răspunde
  • Pingback:

  • Nu ,mai da-ti permise la analfabetii..

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.