Neagu: „Cântă gratis! Nici Zdob și Zdub, nici ceilalți artiși din R. Moldova n-au cerut un leu!”

„Trenulețul va poposi deseară și la Buzău, în gara Sărata Monteoru”, a spus azi, cu bucurie, Emanoil Neagu.

Șeful CJ Buzău e mândru că a adus la Sărata Monteoru pe Zdob și Zdub și orchestra fraților Advahov cu al lor hit încărcat de patriotism.

Neagu: „Cântă gratis!”

Șeful CJ Buzău a ținut să anunțe că „Zdob și Zdub, ca și restul artiștilor din Republica Moldova nu ne percep niciun leu! Spun asta pentru a stopa din start unele discuții. Noi, la CJ Buzău avem acest parteneriat cu Chișinăul și Republica Moldova. Și noi, și ei, facem ce putem pentru a întări relațiile dintre frați”.

Azi, Neagu și Ion Ceban, primarul Chișinăului, au apărut împreună într-o conferință de presă. Prilej cu care au anunțat rezolvarea unei probleme de interes național (vezi mai jos)

Azi, e a doua zi de Buzau Fest & Zilele Chișinăului la Buzău.

Pe scenă vor urca de la ora 20.00 Zdonb și Zdun alătura de orchesta fraților Advahov.

Citește și:

loading...

3 comentarii la „Neagu: „Cântă gratis! Nici Zdob și Zdub, nici ceilalți artiși din R. Moldova n-au cerut un leu!”

 • Intrebare> Canta pe gratis, sau sunt platiti de catre cei din Chisinau? Cand artistii din Buzau merg la ei, le achita cumva CJ Buzau simbria, sau se merge acolo pe burta goala? Asa inteleg din ceea ce nu a dorit sa ne spuna presedintele nostru ales, crede el ca si uns cu mai mult de sebuumul propriu.
  Chiar asa, cat de gratis a costat tot fest-ul asta? Ca sa evitam tot din start orice alte discutii, nu de alta. Pentru ca daca adunam tot „maruntisul” asta aruncat in sport, fest, draci-laci, cred ca ne ies de niste proiecte neaoshe, neeuropene dar potrivite noua si de foarte mare necesitate. Neagu oricum nu se va dezminte in veci.

  Răspunde
 • alo, aveti drumuri judetene care sunt un real pericol pentru traficul auto … pe alea cand le reparati ? asteptati sa fiti dati in judecata ?

  Răspunde
 • Bine că va distrați!!! Ați terminat toată treabă? Drumurile din județ sunt Jaleeee!!!!!Rusine

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.