Nicio noapte fără asfaltare. Iată ce stradă s-a mai făcut joi spre vineri

Profitând și de vremea bună, Urbis Serv continuă programul ambițios de asfaltare a străzilor din municipiu.

Pe principiul ziua pregătirea străzii, iar noaptea turnarea covorului asfaltic, lucrările avansează non-stop.

Noaptea trecută s-a asfaltat strada ce pleacă din fața Palatului Comunal pe lângă părculeț, finanțe și până la rondul de la episcopie.

Strada respectivă, al cărei nume nu se știe cu mare exactitate (ba Tudor Vladimirescu, ba Bd. Bălcescu, ba Sava Gotul) arată acum impecabil după ce ani la rând a fost o înșiruire de peticeli.


Tot aseară s-a asfaltat, pe o bandă, și porțiunea de la Palatul Comunal înspre tribunal și poștă.

La această oră muncitorii lucrează de zor pentru ca la noapte să se asfalteze întreg tronsonul de la primărie până la intersecția dintre Bălcescu și Unirii.

Zilele trecute au fost asfaltate străzile Ana Ipătescu și Sava Gotul din vecinătatea primăriei, după ce în ultimele două săptămâni s-au mai terminat Ion Băieșu și Gârlași.

Programul de asfaltări se va continua în ritm alert pe străzile Victoriei, Aurorei, Sculpturii, Speranței, Arieșului și Războieni.

Citește și articolul: Adio maxi taxi pe ruta 2 ? Iată ce s-a întâmplat!

Grație acestei campanii, imaginea primarului C-tin Toma este în continuă creștere, buzoienii apreciind că au în sfârșit la primărie un bun gospodar.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

 

loading...

3 comentarii la „Nicio noapte fără asfaltare. Iată ce stradă s-a mai făcut joi spre vineri

  • Parcarea din fata comandamentului armatei( PT33) cand se amenajeaza ?

    Răspunde
  • o asfaltare de cacao, ce nu face decat sa ia ochii viitorilor votanti, in afara de strada Ion Baiesu, si parcarile OBOR, restul strazilor sunt spoite cu un strat de maxim 5 cm de asfalt, si este intins pe carosabil atat de mult incat nu s-a putut face omogenizarea intre nisip si pietris, ramanand numai pori in asfalt iar la primul inghet in asfalt se va infiltra apa si va distruge carosabilul, iar in primavara strazile vor arata mult mai rau decat au aratat dupa 20 ani de Boscodeala.
    reporterul ar trebui ca inainte se a-si preaslavi seful sa se documenteze asupra tehnologiei de asfaltare si cu ce se manaca aceasta, apoi sa mearga pe teren la fiecare strada ce se varuieste cu asfalt , sa ia un spaclu si sa il infiga in asfalt, si apoi sa aduca osanale mult iubitului.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.