Niciodată n-am văzut un șofer atât de afectat!

Biciclistul a murit pe loc (a aterizat pe câmp), fiind făcut praf de autoturismul care rula cu viteză mare (linie dreaptă, în afara localității).

Victima avea 50 de ani și era din Țintești. Șoferul, 44 de ani, e tot din Țintești. Atât biciclistul, cât și șoferul se îndreptau dinspre Buzău către Pogonele (s-a întâmplat la câteva sute de metri de sat).

Cum s-a întâmplat

Șoferul nu se afla în stare de conștiență când a produs accidentul! Fie a adormit la volan, fie i se făcuse rău în prealabil.

„Nu am văzut, nu am știut nimic. Mi-am venit în fire abia când soția striga la mine, ce-ai făcut, ce-ai făcut!”, se autoflagela șoferul în fața grupului de rude/cunoscuți.

Din această cauză (a stării de inconștiență) mașina, un Audi, s-a oprit pe câmp pe aproape 150 de metri de locul impactului.

Trebuie spus că șoferul, soția și familia acestora erau un monument de tristețe, lacrimi și deznădejde. Reporterul, care a mers în ultimii ani la multe accidente, inclusiv mortale, n-a mai văzut un șofer atât de afectat/disperat.

Rudele victimei nu au aflat încă de tragedia produsă.

Citește și:

loading...

9 comentarii la „Niciodată n-am văzut un șofer atât de afectat!

 • Dacă ne unim cu Țintești-ul, astfel de accidente se vor întâmpla și în oraș.

 • Dacă este atât de afectat/disperat, conform relatării, nu ar trebui tras la răspundere.
  Ar trebui să existe un fel de premiu al Poliției pentru cel mai afectat vinovat de omucidere și să fie eliberat. Doar că ar trebui făcute niște criterii clare pe baza cărora se stabilește gradul de afectare al fiecăruia.

 • clar daca soferul este asa afectat nu ar trebui judecat… asa cum ne pare rau pentru biciclist, ne pare rau si pentru sofer. lasati-l sa traiasca

 • De acord cu Andrei si Catalin……

 • Propun sa strangem fonduri pentru a ajuta soferul afectat si familia acestuia

 • SA OMORI UN BICICLIST I SE POATE INTAMPLA ORICUI. CRED CA PUTEM TRECE CU VEDEREA DE DATA ACEASTA OMORUL, MAI ALES CA SOFERUL PARE DESTUL DE AFECTAT

 • Cred că biciclistul ar trebui dat în judecată post mortem. Să plătească daune morale șoferului afectat! Să distrugi în halul ăsta liniștea omului și a familiei lui, așa ceva…

 • Sustin opiniile de mai sus. Se poate intampla oricui, eu numai luna asta am omorat 3 sau 4 biciclisti (nu mai tin minte exact). Daca starea psihologica a soferului nu se imbunatateste, familia biciclistului ar trebui obligata sa ii plateasca soferului consiliere si niste despagubiri, daune morale ceva. Pana la urma e ruda lor, sunt responsabili.

  Aaaa, si masina, desigur. Dar cred ca rudele biciclistului au avut deja bun simtul sa o repare pe cheltuiala lor, cum e normal. Poate eventual chiar si ceva imbunatatiri, montat un GPL ceva, atata timp cat soferul e foarte afectat.

 • Vinovat biciclistul sau nu / vinovat soferul sau nu….trebuie sa fim echidistanti pentru ca astfel de nenorociri pot lovi orice mega-comentator care sta pe aici, in spatele unei tastaturi si emite judecati absolute.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.