Niciun consilier local! Bebe Ionescu doar 2,5%! CAUZE

Rezultate neașteptat de slabe pentru Pro România în mun. Buzău.

Bebe Ionescu a luat doar 2,5%! De necrezut în condițiile în care în 2016, ca independent, a obținut 13,7%!

Dezastru pentru Pro România și ca partid în mun. Buzău. Nu a reușit să intre în Consiliul Local. A obținut doar 3,14% din voturi! Deși a avut trei candidați buni: C-tin Ionescu, avocatul Cristian Nicu și Ion Barbu.

Posibile Cauze:

1.În 2016, Bebe Ionescu a captat voturile „boșcodiștilor”, a celor anti-Toma. De atunci, „boșcodiștii” și-au dat seama că Boșcodeală e istorie și s-au reorientat. Unii, s-au întors spășiți în PSD („capul plecat sabia nu-l taie”), alții s-au dus către Bârlă și Ad. Mocanu. Astfel că Bebe Ionescu a rămas în aer.

2.Campania anti-Toma dusă la tv și în CLM de cuplul Ionescu-Barbu se pare că mai rău i-a înfuriat pe buzoieni. A critica non-stop un primar care a schimbat în 4 ani fața Buzăului s-a dovedit falimentar.

3.Decizia alianței cu PSD pentru Consiliul Județean Buzău nu pare să fi fost inspirată. E posibil ca alegătorii Pro România din orașele și comunele Buzăului să fi fost bulversați: „Sunteți cu sau contra PSD ?”.

În județ, Pro România a obținut totuși patru primari: Puiești, Ziduri, CA Rosetti și Bozioru. E posibil ca Pro România să fi obținut mai mulți primari dacă ar fi candidat de una singură.

loading...

3 comentarii la „Niciun consilier local! Bebe Ionescu doar 2,5%! CAUZE

  • Sper sa se lumineze si traseistul asta si sa priceapa ca e momentul sa ia o pauza!Multumim ptr. tot “binele” facut buzoienilor si gata !

  • MAMA da ce teapa si-a luat ….. partidul lui TONTA !
    Acuma , … normal , cum sa nu bulverseze alegatorii daca la CJ au mers pe lista comuna cu PSD iar la MUNICIPIU pe liste separate . Era mirare mare daca faceau 8 % in conditiile astea .

    Apropos, ati auzit ieri seara o bufnitura dupa orele 21 ? Nici eu ! Trebuia sa se auda caderea partidului lui TARICEANU, insa nu a fost decit un fisiit ! Asta este, cu parere de rau pentru cei citiva entuziasti uniti in jurul lui GEORGE SAVA si ION VIOREL, nu este vina lor, tradarea lui TARICEANU de anul trecut este sanctionata ferm de electorat !

    AM ZIS !

  • SCAPATI-NE DE EL ȘI DE LA COMPANIA DE APA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.