NIVEA – grijă și delicatețe pentru pielea ta

Este arhicunoscut faptul că diferite tipuri de piele au diferite necesități. De peste 100 de ani, milioane de oameni din întreaga lume folosesc produsele NIVEA, având încredere în calitate. De aceea, cercetătorii studiază activ caracteristicile individuale ale pielii diferitelor persoane și diversele cerințe, pentru crearea celor mai benefice produsele de îngrijire a pielii.

Cu această abordare, au fost dezvoltate zeci de produse inovatoare. Remediile sunt testate și perfecționate în propriile laborator de cercetare, pentru a câștiga încrederea oamenilor din întreaga lume.

Primul prototip al cremei NIVEA a fost creat în 1911, și a cunoscut un succes remarcabil. Astăzi, peste 500 de angajați din departamentul de cercetare și dezvoltare continuă activitatea fondatorilor, pentru obținerea celor mai bune rezultate. Anii de muncă grea au oferit multe descoperiri în domeniul îngrijirii pielii. La moment, NIVEA este considerat standardul de aur în această industrie.

Revoluția îngrijirii pielii

Aspectul radiant și proaspăt este rezultat al unui mod de viață dinamic și intens. NIVEA a dezvoltat o linie de creme https://makeup.ro/brand/31901-353689/ inovatoare, care oferă îngrijire de primă clasă.

În 1911, NIVEA și-a început activitatea de piață cu o singură cremă, iar astăzi compania oferă o gamă imensă de peste 500 de produse. În pofida popularității, brandul continuă să creeze elemente noi, cu ingrediente predominant naturale, inclusiv cele cultivate în agricultura ecologică.

Cremele sunt clasificate pe game, în funcție de tipul pielii, efectul dorit și vârstă. Pe timp de zi, specialiștii recomandată aplicarea unei creme cu textură ușoară: extract de cătină, vitamina E, Aloe vera și ulei de jojoba. Ingredientele vor fi bine absorbite, fără a lăsa film lipicios sau gras pe piele. Pentru noapte, folosește o cremă cu o compoziție bogată, care hrănește și regenerează profund pielea.

Pielea feței este o zonă specială, fiind cea mai delicată și sensibilă la vânt și temperaturi scăzute. Îngrijirea optimă constă în alegerea corectă, în funcție de tipul de piele. În mod tradițional, se crede că vârsta reală a unei femei este indicată de starea pielii pe gât, brațe și decolteu.

Pentru a arăta mai tânără și a îmbunătăți fermitatea pielii, alege compoziții îmbogățite cu acid hialuronic, coenzima Q10, colagen, cafeină, vitamina C, retinol, uree, minerale. Orice cremă Nivea are efect aidoma unei măști hidratante, foarte eficiente, oferind un efect de revigorare instantanee.

De ce ai nevoie de o cremă de față?

Cele mai multe dintre problemele cutanate sunt legate de ecologia nefavorabilă, stres frecvent, apa agresivă de la robinet, dietă dezechilibrată, perturbări hormonale și tulburări în activitatea tractului gastro-intestinal. Pielea reacționează rapid la toate aceste probleme. Prin urmare, trebuie curățată, hidratată și îngrijită în funcție de nevoi. Iar beneficiile unei creme NIVEA sunt evidente. Compoziția blândă nu conține alcooli și acizi, având efect calmant, mai ales în cazul iritațiilor, roșeții și mâncărimilor. Remediile reglează producția de sebum și stimulează producția propriului colagen.

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.