Noapte fără zgomot pentru locatarii de lângă cazan

E o veste bună pentru locatarii blocurilor din jurul cazanului de apă caldă din Dorobanți.

„Aseară cazanul a fost oprit înainte de ora nouă seara. L-am repornit abia dimineață, tot pe la ora nouă. Am primit un nou regularizator de gaze care ne permite un debit mai mare. Astfel, putem seara să încălzim apa până la 75 de grade. Ea se menține caldă până dimineața, când pornim din nou cazanul”, a anunțat directorul RAM Buzău, Aurel Gubandru.

În acest fel, cel puțin seara și noaptea, locatarii careului de blocuri din jurul cazanului se pot odihni în liniște.

Îmbunătățiri în zilele următoare

Nivelul zgomotului produs de centrala termică din Dorobanți ar urma să scadă în următoarele 2-3 zile. Conform directorului RAM Buzău se vor aduce trei îmbunătățiri.

1 S-a adus o nouă pompă de recirculare a apei – mai silențioasă. S-a început montajul ei, la final se vor simți primele efecte.

2 Se va realiza și o nouă izolare fonică a canalului de evacuare a gazelor – între cazan și furnal.

3 Regularizatorul de gaze va fi îmbrăcat cu un zid de cărămidă.

„Îmbunătățim de la o zi la alta. Vom continua până vom reuși ca zgomotul produs în funcționare de cazan să fie nederanjant pentru locatari” – Aurel Gubandru, director RAM Buzău.


„Se și exagerează. Cu geamurile închise nu se aude nimic. Pe seară deja se face răcoare, nu se mai stă cu geamurile deschise. Unii au interes să facă scandal pe acest subiect și pun paie pe foc. Există câțiva inși ofticați de faptul că am reușit să ne separăm de Ecogen și că, iată, reușim să dăm apă caldă la robinete și la iarnă în calorifere”, primar C-tin Toma.

Toma: „E o surpriză neplăcută pentru unii că am reușit în timp atât de scurt să punem la punct un nou sistem de încălzire în oraș”

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...
   Send article as PDF   

9 comentarii la „Noapte fără zgomot pentru locatarii de lângă cazan

 • Daca este asa de simplu,de ce nu au proiectat din start instalatia cu aceste dotari ? Raspuns ,pt ca sunt incompetenti. Exista domeniu la care sa nu se priceapa ”furnalistul” Gubandru ?

 • La mama in apartament au crapat peretii! cine ii repara, primaria?

 • ma doare fix in dos ca v-ati separat de ecogen!
  daca voi va laudati ca ati dat apa calda si caldura in 2019!!!!! traim in evul mediu!!!!
  cazanu ăla nu isi are locul intro zona rezidentiala! Domnule primar mutati-vă cu tot cu cazan la periferie si fiti vecini, sa vedeti cum se simte!

 • Asta e rezultatul unei actiuni POMPIERISTICE pe care nu o intelege nimeni ,,,, DE CE SA DISTRUGI RAM ??????? PENTRU CA ASTA E ULTIMA IARNA. DOMNUL TOMA NU A VRUT SUB NICIO FORMA SA STEA LA MASA NEGOGIERILOR .

 • Mai sunt totusi cateva INTREBARI !!!!!!!!!!!!! OARE !!!!!!!!!!!!!! SUNT TOATE APROBARILE DATE PENTRU ACEASTA LUCRARE ????????????????????? MA INDOIESC !!!!!!!!!! VOM AFLA LA TRIBUNAL PENTRU CA ACOLO SE VA AJUNGE

  PS.
  DACA SUNT APROBARILE ,SA FIE FACUTE PUBLICE . E SIMPLU , DA ????????

 • Exagereaza si lumea, au ajuns sa minta ca au crapat peretii si au cazut peretii pe ei din cauza centralei care face putin zgomot, probabil spera saracii sa fure si ei niste bani publici sa isi renoveze cotetele ce au inceput sa cada pe ei ca doar nu tin o viata, mai trebuie renovate din cand in cand a daca nu incep sa crape si sa cada peste tine.

 • ANONIM ,vorbesti ca sa te afli in treaba ,mergi seara in zona blocului aflat in vecinatatea centralei si apoi mai vorbim , am un prieten care sta la 3 blocuri departare si tot se simt vibratiile si zgomotele dapai cei care stau langa !

 • Străzile din jurul centralei, când se reasfalteaza?

 • ANONIM nu a avut neamu tău de la maimuță încoace ce este în apartamentul ala cu crăpături de la cazanul asta.dar probabil tu levitezi……..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.