„Noi am fi venit cu mai multe, dar ne-au spus că nu e nevoie”

Gest frumos al echipei de rugby a SCM Gloria Buzău.

Profitând de „Ziua Vârstnicilor”, aceștia și-au făcut timp, între două antrenamente, pentru o vizită la căminul de bătrâni din Parcul Marghiloman.

„Noi am fi vrut să venim cu alimente, cu haine, cu mai multe. Dar ni s-a spun că nu e nevoie, că bătrânii cazați aici au tot cele trebuie. Atunci, ne-a venit ideea de a aduce un tort și mai multe vorbe bune”, ne-a declarat George Georgescu, președintele secției de rugby a SCM Gloria Buzău.

Altfel, rugbiștii din Buzău se bucură în aceste zile de cel de-al doilea succes din Superligă, 12-7 cu „U” Cluj, după o primă victorie cu Dinamo.

Sâmbătă, de la ora 11.00, buzoienii joacă în deplasare cu liderul Steaua. Apoi, în ultimele două partide din tur întâlnesc pe CSM la București și pe Tomitanii Constanța la Buzău.

O victorie cu Tomitanii ar apropia echipa din Buzău de atingerea obiectivului minimal pentru primul sezon de Superligă – evitarea barajului pentru retrogradare.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și: Dr. Ioan Drăgușin: „Vreau ca parlamentul să inițieze legislația pentru ROEXIT!”  CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.