Noi cazuri de buzoieni infectați cu C-19

Șapte cazuri noi de buzoieni infectați cu C-19 au fost anunțate azi de DSP Buzău.

Surpriza neplăcută este pozitivarea testului unui ofițer de 47 de ani din cadrul ISU Buzău. Trei colegi de serviciu au fost izolați la domiciliu până când vor veni rezultatele testelor.

Spațiile ISU Buzău de pe str. Bistriței au fost dezinfectate, iar ofițerul internat în spital.

Tot azi s-au anunțat patru cadre medicale de pe secția ORL din spitalul județean (două asistente și două infirmiere) plus un bebeluș născut luni. Nou-născutul (aflat în incubator la Neonatologie) a fost despărțit temporar de mama sa de 23 de ani (mutată la spitalul din Rm. Sărat).

Cu cele 7 cazuri de azi s-a ajuns la un total de 148 de buzoieni infectați oficial de la începutul pandemiei.

CAZUL 148 – pacient sex masculin, 47 ani, din municipiul Buzău, personal ISU Buzău.

CAZUL 142 – pacient sex masculin, nou-născut, contact direct cu cazul 130 (fiul).

CAZUL 143 – pacient sex feminin, 58 ani, internată la Secția Boli Infecțioase, izolată în spațiul special amenajat, cu simptome.

CAZUL 144 – pacient sex feminin, 49 ani, personal medical – Secția ORL – Spitalul Județean de Urgență Buzău, asimptomatic.

CAZUL 145pacient sex feminin, 44 ani, personal medical – Secția ORL – Spitalul Județean de Urgență Buzău, asimptomatic.

CAZUL 146 – pacient sex feminin, 38 ani, personal medical – Secția ORL – Spitalul Județean de Urgență Buzău, asimptomatic.

 CAZUL 147 – pacient sex feminin, 37 ani, personal medical – Secția ORL – Spitalul Județean de Urgență Buzău, asimptomatic.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/aurastereaca.

loading...

2 comentarii la „Noi cazuri de buzoieni infectați cu C-19

  • Uite asa …am fost pe primul loc o dată si acum s.ar putea sa ne izoleze…până acum toata lumea felicita autoritățile…si ii aplaudam…Sa inteleg ca autoritățile s.au culcat pe o ureche nu ?

  • Si stai ca nu au inceput inca pregătirile la scoala ptr evaluare si bac. Atunci se vor întâlni elevii, care au socializat prin oras sau care vor face naveta, asimptomatici (ptr ca ei asa sunt de regulă, purtători si raspândaci) cu cei care au stat cuminți acasa. Contact cu profesorii, n-am auzit de niciun profesor bolnav până acum, si cu ai lor colegi. Apoi de la pregatire vor pleca în oraș la socializare. Dacă părinții, bunicii se protejează, elevii care de la începutul pandemiei ziceau ca “numai bosorogii mor”, deloc. Ba din contra multi dintre ei fără gram de empatie, de-abia asteapta sa raspandeasca aceasta boala. În sfârșit vor avea sentimentul ca ei “rules” si ca vor stăpâni, mult mai devreme, fără concurenta si reguli, lumea. Sa ne ferească Domnul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.