Noi indicatoare rutiere. „Decât să faceți 30 de minute, mai bine faceți 10”. De ce mesajul este puțin „otrăvit”

„Utilizați Șoseaua de Centură. Prin oraș minim 30 de minute. Pe centură 10 minute”.

Mai multe astfel de indicatoare cu mesaje pentru șoferii care tranzitează Buzăul au fost montate la intrările în oraș dinspre Rm. Sărat, Brașov, Brăila, Ploiești  și București.

În acest fel, șoferii sunt încurajați să folosească șoseaua de centură – mai ales pe durata lucrărilor la podul de la Mărăcineni.

În acest fel, cel puțin autovehiculele aflate în tranzit n-ar mai aglomera Bd. Unirii și, în special, sensul către podul de la Mărăcineni.

Coloane impresionante de mașini se formează după-amiaza pe Bd. Unirii din centrul orașului până la podul de la Mărăcineni și, de asemenea, pe strada Frăsinet.

Mesaj puțin „otrăvit”

Indicația de a folosi șoseaua de centură este una nițel otrăvită pentru ei care vin dinspre București și Ploiești cu direcția Rm. Sărat.

Asta deoarece așa cum se poate observa din fotografia trimisă de un cititor (căruia îi mulțumim), inclusiv pe șoseaua de centură (sensul către pod) se formează coloane impresionante de mașini.

Ieri după-amiază coada trecuse de Dedeman și Arabesque și ajunsese în curba spre service-ul Viostar.

Citește și articolul: Iată ce culoare va avea asfaltul

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „Noi indicatoare rutiere. „Decât să faceți 30 de minute, mai bine faceți 10”. De ce mesajul este puțin „otrăvit”

  • La Intrarea dinspre Braila sa o iau pe centura? Care centura? De ex vreau sa merg la Focsani. Trebuie sa ocolesc pe la Spataru, hanul lu tinta si apoi centura. Un rahat…..

  • E si putin amuzant mesajul: faci 10 minute si stai cu orele la podul de la Maracineni.
    Cine a gandit acest mesaj cred sigur ca a vrut sa rada de noi cei aflati in trafic.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.