„Noi, la Buzău, suntem mai proști ?”

„Noi, la Buzău, suntem mai proști ?”, e mesajul care a însoțit imaginile trimise de un cititor către buzoienii.ro.

Deși la Ploiești rata de infectare a fost întotdeauna mult mai mare ca la Buzău, talciocul de Prahova a funcționat non-stop.

La Buzău, abia ce fusese deschis că a fost închis din nou nu se știe până când.

Așa arăta ieri Piața Volantă Drăgaica Buzău

Nu știm dacă și cât contează, dar la Ploiești primarul e de la PNL, la Buzău de la PSD. În ambele județe la conducerea Prefecturii se află oamenii alianței PNL-USR Plus.

loading...

13 comentarii la „„Noi, la Buzău, suntem mai proști ?”

 • Mai proști, dar mai sănătoși! La fel de bine poți da exemple și din localități în care astfel de colcăieli publice sunt interzise și să zici Uite, e ca la noi!
  Vin eu cu exemplul Israelului. Carantină drastică luni de zile, vaccinare la peste 90% din populația vaccinabilă (total populație minus copii și alții care nu se încadrează medical), și uite-i că au scăpat! De ieri masca nu mai e obligatorie în exterior, au dat drumul la afaceri, spectacole etc. Rata infectărilor s-a prăbușit fantastic. Dar ce să faci dacă nu-ți place cartea și pici de fraier la toate conspirațiile aruncate de ruși și chinezi pe piață…

 • Ba ,mai terminati naibii odata cu talciocul ala!Auras ,recomanda-le la astia sa-si faca in test IQ si daca iese peste 100 ,pe cuvant ca militez si eu atunci!

 • Buzoienii au ajuns să moară de foame, fără așa zisa piață volantă, talcioc sau cum dracului i-o mai spune… Nu luau nimic, doar se duceau să caște gura, întrucât pe majoritatea așa zișilor clienți nu prea îi ducea capul să aibă alte preocupări, decât căscatul gurii și datul cu părerea, alături de inevitabilul obicei de a sparge semințe. Și dacă voia unul să cumpere ceva de pe-acolo, căuta numai lucruri ieftine și nefuncționale, negociind la sânge pentru câțiva leuți, neștiind poate că și vânzătorul e la fel de mort de foame ca și el. Le-a închis târgul și aproape că i-a omorât. Acum tot românul a ajuns să aibă o mașină, nu mai e ca pe vremea lui Ceașcă, când aceasta era un lux nepermis majorității. Urcați-vă fraților în tărăboanțele nemțești luate cu sub 1000 de ieuroi, din fața acestui târg și dați o fugă la Ploiești, că e aici aproape și găsiți acolo ce vreți și ce poftiți dacă ziceți că ăia îs mai deștepți și au lăsat deschis. Ce mi-e la Drăgaică, ce mi-e la Ploiești, că e aproape. Într-o oră ai ajuns, dacă ai cu ce…

 • CE SPUNE DUL COMANDANT AL STARII DE URGENTA PRAHOVA DE ACEASTA POZAA..DAR POLITIA, DAR JANDARMII CE SA MAI SCRIU DESPRE directia sanatate publica ploiestiiPARDONPRAHOVA……SUCCES BREE!!!!

 • Sunt disperati ciordacii ca nu isi mai pot vinde furaciunile, vaaai, imi curge o lacrima. Sa le puna pe olx, sau le e teama ca le pot vedea victimele din alte judete ale caror obiecte ciordite erau?

 • Subscriu la comentariile de mai sus ! Talciocul , o mare tiganeala !!!! Ar trebui inchis definitiv !

 • Tereacă, ești obsedat de Talciocul Buzău! Ai vreun interes ca să fie deschis?
  Ar trebui închis pentru totdeauna sau să se permită vânzarea doar a lucrurilor vechi, fără produse electrice sau electronice, fără autovehicule, ca afară.
  În Talciocul Buzău se oferă la vânzare numai furăciuni electrice sau electronice, rable și produse contrafăcute, puține fiind cele vechi de altă natură.
  Cei care vând mașini, în marea lor majoritate, nu plătesc taxe și impozite pe venit și au kilometrajul măzluit la mașini, acestea fiind reparate după ce au suferit avarii grave.
  La Buzău să vinzi, nu să cumperi!

 • Multi nazisti aici. Democratia insemna o anumita libertate de a cugeta si actiona liber, nu pe baza de ” stim noi cum iti e bine”. Ati trecut de interdictiile pe baza de sex, culoare, cultura, statut social, ati ajuns la dosarul medical. Ho, ca au mai cumparat astia din UE, pe banii nostri, inca 1.8 mld de doze de vaccin. Bine, la o populatie de 460 mil, ca vaccinul e eficace si nu va deveni noua religie!

 • Doamne , cui ii lipseste acel circ ? in afara de Auras, nu am mai auzit pe nimeni vorbind de Talcioc….
  Hai sa civilizam Buzaul, domnule reporter, nu sa il prostim….

 • „Noi, la Buzău, suntem mai proști ?” – raspunsul corect este NU , sunt la fel de prosti, ca doar sunt 60 km distanta

 • Bhai (ne)OM, mai taci naibii din gura cu aberatiile tale si mergi in North Koreea.
  Acolo nu ai covid, nu ai vaccin, nu ai stress. Acolo te executa direct in cap daca ai simptome. Cel mai bun vaccin pentru cei ca tine.

 • Veti deveni mai destepti fara talcioc , dar probabil se va redeschide.
  A scazut consumul de mici expirați de la Militian si de casete cu manele

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.