Noi măsuri luate azi de Primăria Buzău. Vezi comunicatul către buzoieni

„Nu, masca nu e obligatorie și pe stradă, dar recomandăm folosirea ei”, a anunțat azi viceprimarul Ionuț Apostu.

Astăzi, Comitetul Local pentru Situații de Urgență a decis că purtarea măștii este obligatorie în toate mijloacele de transport în comun (autobuze, microbuze şi taxiuri) din orașul Buzău, dar şi în toate locurile publice (spaţii comerciale, farmacii, pieţe agroalimentare, instituţii publice, şantiere în lucru, etc).

De asemenea, primarul Toma a impus obligativitatea purtării măștii de către toți angajații din oraș în timpul serviciului.

Vezi mai jos conținutul integral al Hotărârii Nr. 6/06.04.2020 a Comitetul Local Pentru Situaţii De Urgenţă.

MUNICIPIUL-BUZĂU

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.


Tablouri canvas personalizate - Livrare Gratuita in Buzau
loading...

6 comentarii la „Noi măsuri luate azi de Primăria Buzău. Vezi comunicatul către buzoieni

 • Dar tare as vrea sa vad minunea ca se va si tzine cont de asa ceva……[Leo]

 • Sa inceapa distribuirea de masti ( chiar contracost ) in oras; nu cred ca vreun om politic va folosi vreun fular sau prosop pe post de masca

 • Sunt de acord ! Dar daca nu sunt masti in farmacii, de unde le luam ? Contra-cost, evident.

 • Nu există protecţie 100% nici cu măştile astea, poate să fie ele şi FFP-uri. Virusul ăsta e atât de nenorocit, încât poate intra în organism şi prin ochi, o spun chiar specialiştii.
  În plus, particule de coronavirus se pot depune foarte uşor pe haine, în păr, pe bărbi (de-aia în Israel s-a şi luat măsura tunderii bărbilor), pe încălţăminte, pe tălpi, dar şi pe suprafaţa măştii (motiv pentru care, în mod normal, o mască nu trebuie purtată mai mult de câteva ore).
  SUNT BUNE, totuşi, pentru că dacă sunt purtate de bolnavi asimptomatici, neidentificaţi încă, acestea reţin mult din cantitatea de particule de coronavirus care ar putea fi degajată în aer prin tuse, strănut, expirat, etc., spre oamenii sănătoşi.

 • nu ne spune nimeni ce facem cu cel mai mare club din Ro , scmpsd ? le-au taiat salariile papuasilor si celor din noua guineee ?

 • @ Anonim
  Doar cu dorinta de informare: papuasii traiesc chiar in Noua Guinee. Tara insulara se numeste Papua-Noua Guinee si se afla in nordul Australiei.
  Dupa cum va exprimati dvs, am putea vorbi si de salariile romanilor si ale celor din Romania…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.