„Noi ne-am făcut treaba, acum pot fi date jos cablurile de pe stâlpi”

Fotografiile din articol sunt de azi de pe Bd. Unirii Sud:


Muncitorii unei firme din Buzău au anunțat azi că au terminat operațiunea de introducere a cablurilor în canalizații, de la un capăt la altul al Bd. Unirii:

„Gata! Noi am terminat! Acum pot fi date cablurile jos de pe stâlpi și trase prin canalizațiile subterane”, au anunțat muncitorii.

Ce urmează

După tragerea prin canalizații a cablului portocaliu, urmează ca firmele de comunicații (internet, tv, telefonie fixă) să dea jos firele de pe stâlpi și să le mute prin subteran.

Ar fi, cu siguranță, și acesta un pas înainte în privința înfrumusețării Bd. Unirii (eliminarea hățișului de fire), după amenajarea trotuarului cu dale și înființarea pistei de biciclete (cu iluminat propriu).

În următoarele săptămâni își va strânge utilajele și firma care a executat forajul subteran, iar Strabag va reveni pentru a asfalta gropile pe unde s-au introdus țevile de apă. În acel moment, se poate declara închis și șantierul de pe Bd. Unirii.

Citește și:

loading...

4 comentarii la „„Noi ne-am făcut treaba, acum pot fi date jos cablurile de pe stâlpi”

 • Misiune îndeplinită, șantierul e gata, mașinile parcate ocupă o bandă pe sens, autobuzele electrice zac în garaj. Stațiile din mijlocul străzii lipsesc cu desăvârșire. Un real succes.

  Răspunde
 • Alooo și cu cablurile de pe Transilvaniei, ce faceți???? Aici n-ati terminat?

  Răspunde
 • pe Transilvaniei cand refacem trotuarul pietonilor ?
  de 3 ani zici ca se face tomita ….

  a si dupa ce e gata vine Dorel si sparge.
  ..

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.