Noi reclamații la adresa unor polițiști locali. „Iată ce făceau în timpul serviciului”

Continuă reclamațiile la adresa polițiștilor locali precum că aceștia nu își fac datoria cu conștiinciozitate în timpul serviciului.

Un cititor buzoienii.ro ne-a trimis aseară un clip video și un comentariu în care se acuză faptul că doi polițiști locali au stat aseară, în timpul serviciului, aproape o oră într-o curte de pe strada Horticolei.

„Prima dată am zis că au venit, stau puțin și pleacă. Numai că, după o jumătate de oră, când am trecut înapoi de unde am avut treabă i-am găsit tot acolo. Mi-a atras atenția. Nu pot să zic că era o petrecere, să zicem mini-petrecere. I-am filmat și pe ei peste gard cum stăteau la masă, le-am filmat și mașina de intervenție. După ce am plecat ei au rămas în continuare. Nu au părăsit curtea respectivă decât după ce a ajuns acolo și o a doua mașină de la Poliția Locală. Probabil, au fost găsiți în ofsaid de alți colegi”, ne-a scris cititorul buzoienii.ro.


În urmă cu o săptămână, un alt cititor ne-a trimis de astă dată fotografii cu alți polițiști locali, de astă dată din vecinătatea stadionului de atletism.

„Am stat o oră. După-aceea am plecat. Doamna polițistă locală a petrecut acest timp în mașină, ascultând muzică și butonând telefonul mobil. În tot acest timp, a ieșit cinci minute s-a dus până în capătul străzii, după care s-a întors și a continuat la fel. Domnul polițist a stat mai mult în afara mașinii, trebuie să recunosc”, ne-a scris cititorul nostru.


O reclamație similară s-a făcut și în urmă cu trei săptămâni la adresa unor polițiști locali care s-au pitit la umbră la o stație GPL la intersecția mare din Bariera Ploiești.

Citește și articolul: Răspuns al managerului spitalului, după reclamația privitoare la neîngrijirea curții interioare

Localii motivează aceste perioade de relaș prin faptul că au dreptul în timpul programului la o jumătate de oră pauză de masă și de hidratare.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Noi reclamații la adresa unor polițiști locali. „Iată ce făceau în timpul serviciului”

  • da iam vazut paia care stau la pod la vadu pasi numai pe terasa aia de la magazinul mixt de pe partea dreapta cand vreti sa treceti podul de la tren pe dedesupt si mai au si camere de supraveghere pe terasa amplasate sa se duca cineva sa ia filmarile sau sa ii ia o data sai puna sa patruleze vorbeau numai de bani la terasa ca lea spus nu stiu cine ca daca iau 300 de milioane bani vechi pot demisiona singuri si se tot sfatuiau intre ei ce sa faca nu le am facut poze ptr ca apoi ma luau la post ptr amenda si altele dar i puteti gasi acolo toata ziua mai ales cand este f cald

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.