„Noi suntem urmașii Gloriei”. Turturică vrea să cumpere sigla și palmaresul Gloriei. Iată câți bani i se cer în schimb

FC Buzău, echipă înființată de omul de afaceri și de sport buzoian Ionel Turturică, vrea să schimbe numele echipei sale în Gloria Buzău.

La finala Cupei României de aseară, jucătorii de la FC Buzău au intrat pe teren purtând un banner cu inscripția „Noi suntem urmașii Gloriei”.

Mai mult, și grupul de suporteri de la tribuna a doua a afișat un mesaj similar.

„Da, am această intenție. E păcat ca brandul Gloria Buzău să dispară. Eu am ținut cu această echipă și am zis că să încerc să fac ceva dacă pot. M-am adresat domnului Vartan Roșioru, lichidatorul de la Gloria Buzău, pentru a prelua sigla și palmaresul. Însă, mi s-au cerut 2 miliarde de lei vechi, o sumă exorbitantă pentru mine, care m-a făcut să renunț. Aș fi fost dispus să plătesc patru, cinci sute de milioane maximum. Și mesajele de la meciul de aseară, „noi suntem urmașii Gloriei”, au fost afișate în nota aceasta de a-l îndupleca pe Vartan Roșioru să ceară mai puțin. Dar îl înțeleg și pe al. Are un comision de 8% din ceea ce se recuperează de la  Gloria, omul vrea să câștige cât mai mulți bani”, a spus Turturică. 

În altă ordine de idei, FC Buzău, echipă la care Turturică e președinte și membru fondator, a câștigat aseară, în nocturnă, cu 3-2, după prelungiri, finala Cuperi României – faza județeană disputată contra Voinței Lanuri. În prelungiri, FC Buzău a fost condusă cu 2-1, dar elevii antrenați de vasile Tudose au marcat două goluri în ultimul minut și au câștigat trofeul. 

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.