Ultima oră! Nou accident pe trecerea de pietoni de la Kaufland

O femeie de 63 de ani a fost lovită de o mașină în urmă cu o jumătate de oră pe trecerea de pietoni de la Kaufland de un Opel (BZ-27-RUJ) condus de un pensionar de 76 de ani (vezi foto mai sus).

„N-am văzut-o. Nu știu ce s-a întâmplat, dar n-am văzut-o. Probabil că sunt și puțin obosit. Vin tocmai de la Botoșani, de la graniță. Mergeam până în LIDL ca să iau împreună cu soția ceva de mâncare. Bine că n-a fost mai rău, femeie nu e foarte rău lovită”, ne-a declarat șoferul pensionar.


„Nu e chiar ușor lovită. A fost aruncată câțiva metri. O doare și spatele și umărul și gâtul”. ne-a spus fiica femeii accidentate.

Este al doilea accident pe zebră din zona Kaufland după ce în urmă cu câteva zile o femeie de 51 de ani a fost accidentată mult mai grav pe trecerea de pietoni situată la 130 de metri distanță.

Citește și articolul: Profesor de religie răpus, azi, de cancer la 46 de ani

Citește și articolul: Aseară, fata asta frumoasă, de 18 ani, trăia! Părinți, de ce v-ați grăbit să o lăsați pe „Floricica” să conducă ?

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „Ultima oră! Nou accident pe trecerea de pietoni de la Kaufland

  • Ar trebui montate semafoare in zona aceea.

    Răspunde
  • Un semafor cu buton e o solutie foarte buna. Zona este foarte aglomerata si cel putin la fel de periculoasa si in perioada scolii.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.