Ultima oră! Nou accident pe trecerea de pietoni de la Kaufland

O femeie de 63 de ani a fost lovită de o mașină în urmă cu o jumătate de oră pe trecerea de pietoni de la Kaufland de un Opel (BZ-27-RUJ) condus de un pensionar de 76 de ani (vezi foto mai sus).

„N-am văzut-o. Nu știu ce s-a întâmplat, dar n-am văzut-o. Probabil că sunt și puțin obosit. Vin tocmai de la Botoșani, de la graniță. Mergeam până în LIDL ca să iau împreună cu soția ceva de mâncare. Bine că n-a fost mai rău, femeie nu e foarte rău lovită”, ne-a declarat șoferul pensionar.


„Nu e chiar ușor lovită. A fost aruncată câțiva metri. O doare și spatele și umărul și gâtul”. ne-a spus fiica femeii accidentate.

Este al doilea accident pe zebră din zona Kaufland după ce în urmă cu câteva zile o femeie de 51 de ani a fost accidentată mult mai grav pe trecerea de pietoni situată la 130 de metri distanță.

Citește și articolul: Profesor de religie răpus, azi, de cancer la 46 de ani

Citește și articolul: Aseară, fata asta frumoasă, de 18 ani, trăia! Părinți, de ce v-ați grăbit să o lăsați pe „Floricica” să conducă ?

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „Ultima oră! Nou accident pe trecerea de pietoni de la Kaufland

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.