NOU! Acum se poate circula pe două benzi

Vezi mai jos două fotografii în antiteză, făcute la două săptămâni distanță.

Așa se parca în fața stadionului Gloria și, mai departe, în față la Electrica
Ups! Ieri, fix în același loc, nicio mașină parcată! Se poate circula pe două benzi de la poarta Crângului până în Bariera Ploiești

Cauzele pentru care nu se mai parchează aici sunt:

A) Apariția indicatorului oprirea interzisă atașat zidului stadionului Gloria

B) Reclamația unuia sau mai multor cetățeni adresată primarului Toma.

De la poarta Crângului până în Bariera Ploiești sunt două sensuri. La semafor la Crâng ești încadrat pe banda cu trotuarul, dar apoi ești nevoit să te încadrezi pe banda de lângă scuar. Asta pentru că niște „fotbaliști” (nu mă refer la ai noștri jucători) își parchează mașina acolo. Apoi, ajungi la curba cu Electrica unde sunt din nou mașini parcate”

Primarul le-a dat dreptate, dar și Comisia de Disciplină Rutieră din oraș. Astfel s-a ajuns la apariția indicatorului rutier.

Citește și:

loading...

5 comentarii la „NOU! Acum se poate circula pe două benzi

 • Semnul e pus de ceva vreme, dar nu respecta nimeni semnul, iar politia locala si nationala trec cu masinile pe langa coloana intreaga de masini parcate fara sa le pese.
  Saptamana trecuta am mers de la piata Crang pana la Spiru Haret pe jos si era plina zona aia de masini parcate, pana am ajuns la Spiru Haret au trecut 3 masini de politie (una de locala) pe langa si nici una nu a oprit acolo. In schimb cand am ajuns la Spiru Haret, ii vad ca opresc in fata primului bloc si legitimau aiurea un tanar care nu facea nimic, doar statea in fata blocului, il si cunosc din vedere ca sta in zona si e prieten cu cineva din bloc. Cam asa se fac ca muncesc politistii in Buzau, legitimeaza lumea nevinovata aiurea ca sa mimeze ca au avut activitate pe ziua aia in rapoarte, timp in care contravenientii si infractorii au mana libera, cu aia nu se pun ca risca, mai bine se iau de cate un tanar firav, o batranica, un batran, o fetita, o femeie… tinte usoare.
  In trecut in aceeasi zona Spiru Haret cand am abordat un echipaj care statea parcat in parcare sa faca ceva cu masina care parcase exact in aleea de intrare in bloc m-au certat tot pe mine, spunand sa imi vad de treaba mea si sa nu ii deranjez din treaba lor, apoi fiind enervati ca le-am cerut sprijinul tot pe mine m-au legitimat abuziv si au zis ca asta sa imi fie avertisment, metode de intimidare pe care nici militia inainte de 89 nu le practica.

  Răspunde
 • Aloooo Comisia Rutieraaa! Veniti pe soseaua Pogonele, imaginati-va ca stati la Tintesti si doriti sa intrati in oras. Ati venit din concediu? Acum asa odihniti poate luati o hotarare ca sa nu ne mai riscam vietile ! sau poate natura va lucra in folosul nostru si vom capata abilitatea de a vedea dupa colt…

  Răspunde
 • Să vedem dacă se și respectă semnificația indicatorului „Oprirea interzisă”. Pe majoritatea străzilor unde sunt montate astfel de indicatoare nu se respectă semnificația acestora. Gardienii locali, al căror principal atribut este de a combate și preveni opririle și staționările interzise, dorm, iar când nu fac acest lucru stau la pândă pe străzile cu sens interzis. Practic, nu își justifică existența.

  Răspunde
 • Don Primarele esti cam drastic cu soferi, pe fondul ca acea „Comitie” nu a facut nimic pt. a descopeti locuri de parcare pe care contribuabili sa le poata folosi.Cei care parcheaza folosesc locurile pe timp limitat ,nu ca parcari de resedint.

  Răspunde
 • E plin de masini in intersectii si in dreptul trecerilor de pietoni, ies masinile cu botul 2m in strazile principale ca sa poata vedea daca vine ceva, e un oras de teapa Bangladesh-ului, fara reguli, Mad Max, fiecare se descurca cum poate. Iar daca faci accident sau iti sare cineva in fata pe trecere de dupa o masina parcata, nu il cauta nimeni pe ala care a parcat aiurea.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.