NOU! Autobuzele 3,4,5 și 10 își vor face un ocol până la Kaufland Sud. Iată care este motivația Primăriei, dar și a Trans-Bus

Trans-Bus a anunțat astăzi într-un comunicat că de la 1 martie autobuzele de pe traseele 3,4,5 și 10 care ajungeau în intersecția semaforizată din Bariera Ploiești vor face un ocol până la noul Kaufland.

„E o idee și a nostră, dar și a municipalității. Noi considerăm că în acest fel vom avea mai mulți călători pe aceste trasee, vom vinde mai multe bilete și vom câștiga mai mulți bani. Primăria urmărește prin această idee să descongestioneze traficul din oraș, dar mai ales din zona centrelor comerciale din zona de nord. Buzoienii sunt încurajați în acest fel să meargă la cumpărături în noul Kaufland Sud cu autobuzul și să-și lase mașinile în parcare. E destul de ieftin, iar de acum, după ce am mai adus autobuze și frecvența a crescut, buzoienii vor face acest drum într-un timp convenabil”, a anunțat azi Gică Toader, directorul Trans-Bus.

Citește și articolul: ULTIMA ORĂ! Accident pe str. Caraiman. Patru auto implicate

Autobuzele de pe rutele 3,4,5 și 10, care se adaugă astfel celor de pe traseul 1, vor opri în dreptul stației cu alveolă (amenajată pe cheltuială proprie de Kaufland) și vor întoarce în sensul giratoriu din dreptul Kaufland Sud.

După ce vor face această buclă vor reveni la traseul obișnuit.

„Ideea este de a rentabiliza cele patru trasee. Dacă pe 5 și 10 stăm binișor, pe 3 și 4 încasările sunt reduse. Gândesc că ele  vor aduce înspre Kaufland Sud călători din alte zone ale orașului” – Gică Toader.

Tot azi, Trans-Bus a anunțat că noua linie 11 din municipiu către Mărăcineni și Vadu Pașii va deveni operațională de la 1 martie.

Citește și articolul: „Sunt colegi care au pierdut chiar și zece milioane la salariul net!”. Iată de ce sunt nemulțumiți polițiștii buzoieni

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

7 comentarii la „NOU! Autobuzele 3,4,5 și 10 își vor face un ocol până la Kaufland Sud. Iată care este motivația Primăriei, dar și a Trans-Bus

 • Vânzare pe linia 3 poate că ar fi daca i-ar muta capătul din Mihai Viteazul ,de exemplu cei care locuiesc în cartier Posta trebuie sa cumpere 2 bilete că să ajungă de la piata în cartier și de multe ori prefera alternativele până la gara…cel mai bine ar fi sa.i facă capăt de linie la Kaufland nou,acolo unde are și Linia Nr 1 capătul..

 • Tot mai bine cu mașina personală,fac 35 de minute cu autobuzul(ma plimbă prin tot Buzăul)și trebuie să mai aștept încă 30 de minute până se deschide magazinul.

 • nu va suparati astazi am observat mergand cu masina de la pod „bariera brailei „pana la gara SASE autobuze unul dupa altul,50-100m unul de altul cu 2-3maxim 5 calatori,le asteptam si pe celelate pana la 100 ca sigur va intra pe profit trans-bus-ul

 • M-aș bucura ca măcar una din liniile ce ajung în Micro 14 ,să o ia și pe str.Gral Grigore Baștan ,până la capăt ,ca să ne ajute să ne păzim de câinii vagabonzi din zonă .Și s-ar întoarce pe același drum .Vă asigur că și profitul ar fi mai mare .

 • imi pare rau ca nu se sustin micii intreprinzatori
  ce castiga buzoienii din market urile astea mari?
  produse din import nu?
  NENEA TEREACA, NENEA TOMEL SI DIRECTORULE LA TRANS BUS
  CAND VETI AMENAJA TOALETE ECOLOGICE LA CAPETELE DE TRASEE???
  INVESTITI IN TOATE RAHATURILE DAR IN ASA CEVA NU, DE CE???
  ASTEPT UN ARTICOL CU ACEST SUBIECT TEREACA, CAT SI ALA CU MEGA AGLOMERARILE LA PRIMARIE
  3 ZILE AM STAT LA COADA INUTIL!!!

 • As completa spusele domnului cu toaletele ecologice…
  Dar toalete ecologice in centrul orașului când …?? Că dacă te apuca nevoia in centrul orasului gravida fiind sau pe copil ,sau un bătrân (grupurile sensibile care nu prea pot sa se abțină până acasă) unde te duci? Singura varianta este cea de lângă piața ,..restul..???in centrul istoric ???la boscheți sau cum ???pe Bv Bălcescu?? In parc Crâng?? Am înțeles că toaletele de la intrare nu mai sunt funcționale decât pt boschetarii care își fac veacul acolo..și când erau ,erau de izbeliște,mizerie ca la grajd…

 • In centru exista WC-ul aferent centrului comercial Winmarkt (fosta Dacia).
  Nu e al primariei, ci e WC pentru clienti al centrului comercial, cum exista si in malluri.
  Cred ca e si o obligatie legala sa aiba asa ceva centrele comerciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.