NOU. Buzăul are de azi prefect + subprefect

E probabil cel mai tânăr prefect al județului Buzău. Se numește Silviu Iordache și vine șef la „Casa Albă” din mediul privat. Iordache a înființat la Spătaru în urmă cu mai mulți ani o firmă de producere a panourilor solare.

Silviu Iordache a fost uns prefect din partea PLUS (partidul lui Dacian Cioloș)

Tot azi, în ședința de Guvern, a fost numit și cel de-al doilea subprefect în persoana râmniceanului Viorel Holban, fost preot și primar la Rm. Sărat (2008-2016). Holban are acum carnet de partid din partea PNL (după ce a activat o perioadă și în PSD).

Viorel Holban a candidat în septembrie la Primăria Rm. Sărat, dar a fost învins clar de Sorin Cârjan (fostul lui viceprimar)

Echipa de la prefectură ar urma să fie completă după numirea unui secretar general, favorită fiind din câte se pare Adina Moiseanu – fost subprefect.

Citește și:

loading...

7 comentarii la „NOU. Buzăul are de azi prefect + subprefect

  • HOLBAN ??? UN GOLĂNAȘ IN SUTANA, DACA A AJUNS PNL LA ASTFEL DE OAMENI E DE RAU, SI MAI INTREBI DE CE E JUDET ROSU??? ETE DEASTA , NU MAI PUPA VOT DE LA MINE

  • Iordache ar trebui căutat la pedigrii. Acum se explică succesul său în afaceri de la o vârstă atât de fragedă. A strigat prezent când datoria l-a chemat!

  • Gorgona se asigură că drumul spre desființarea statului român și împărțirea teritoriului între statele care s-au dovedit în stare să-i administreze pe falimentarii din ue, continuă neabătut. Contraselecția resurselor umane impune in posturi de decizie: alogeni, colaboraționiști ai systemului, șantajabili(corupți, neprofesioniști, inculți, apatrizi, retarzi).

  • Daca am ajuns sa avem un prefect ca Silviu…. e grav…nu mai exista scapare….

  • Cine mai e şi anonimul ăsta ?
    Sau ce-l recomandă tocmai pe el pentru funcţia de PREFECT ??? Că asta mă interesează să aflu, nu altceva !

  • Asa considera PNL ca poate castiga un judet PSD. Mai bine numea un prefect de la UDMR ca aia tot nu stiau cum este mersul la Bz. Pana il invatau, trecea guvernarea asta de mafioti. PNL nu isi poate imagina un staf la prefectura cat de cat mai functional. Cu numirile astea nu ii castiga pe buzoieni.

  • UN RASPUNS PENTRU DUL DUMITRU….SA MAI ZIMBIM —CINE IL RECOMANDA…???FAMILIA ….VEZI BD LA MUNTE SI LA MARE

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.