Nou caz de coronavirus la Buzău. Soție și doi copii în izolare

DSP Buzău a anunțat azi cazul nr. 21 de infectare cu coronavirus în jud. Buzău.

Cazul nr. 21: pacient de sex masculin, în vârstă de 41 de ani. A avut simptomatologie ușoară și s-a prezentat la o unitate sanitară, unde a primit recomandarea de a merge la Secția Pneumofiziologie a Spitalului Județean Buzău. I-au fost recoltate probe pentru testarea pentru Coronavirus, iar rezultatul emis de Institutul Cantacuzino din București a fost pozitiv”.

Bărbatul este din mun. Buzău (cartier Poștă), posibil contact al unui ialomițean infectat. De notat că buzoianul a fost liber și ar fi putut transmite virusul oricărei alte persoane cu care a intrat în contact

Pacientul a fost transferat la Institutul ”Victor Babeș” din București. Imediat după aflarea rezultatului, au fost recoltate probe soției și celor doi copii, care au fost plasați în izolare la domiciliu. Direcția de Sănătate Publică a declanșat o anchetă epidemiologică pentru stabilirea contacților pacientului. Din datele deținute până acum, pacientul este contact direct cu un caz pozitiv din județul Ialomița”.

Pentru că a prezentat simptomatologie DSP Buzău a decis trimiterea bărbatului, pentru mai multă siguranță, la București și nu la spitalul din Rm. Sărat. Este al doilea caz din mun. Buzău după elevul de 16 ani de la Hasdeu.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

8 comentarii la „Nou caz de coronavirus la Buzău. Soție și doi copii în izolare

 • Bărbatul în cauză face parte din familia lui Pistol, un clan de țigani din cartierul Poștă, din municipiul Buzău. Omul a intrat în contact cu peste 100 de persoane după ce s-a întâlnit cu un țigan din Bărbulești, testat pozitiv cu COVID-19.

 • Spuneti pe unde a fost, cartierul, magazinele, sa stie lumea sa nu dea mai departe

 • O intrebare rămâne:
  Ce căuta în IL în contextul în care existau impuse restricții de deplasare? Noi, restul, stam în case, în schimb este suficient un astfel de personaj care nu respectă nimic si care ne îmbolnăvește pe toti! Cerem poliției sa isi faca treaba în ceea ce privește legile pe care le-a încălcat această persoană!
  Atât de ușoară a fost simptomatologia, încât s-a prezentat la spital!
  Ținând cont că personajul s-a plimbat nestingherit, cerem autorităților să facă publice poza persoanei pentru a raporta toti care ar fi putut intra în contact cu acesta!
  Asa se intampla cand nu faci testare în masa si când dai peste cate un inconștient! Bine ca ne putem spăla pe mâini la intrarea în magazine – daca chinezii s-ar fi gândit la soluția asta, n-am mai fi avut pandemie acum, nu ?

 • Deci au venit tiganii din Tandarei peste noi!Sa dea D-zeu sa nu fie adevarat ,dar de vine focaru’ peste noi e naspa!

 • De ce nu se spune adresa unde locuieste ?Asa s- ar putea gasi mai usor potențialii infectati S- au nu se vrea asta. ?

 • Bărbatul în cauză, aflat în stare gravă la Spitalul Matei Balș, locuiește pe strada Muncii, din municipiul Buzău.
  A venit din afară, a stat în carantină 14 zile, dar a fost lăsat să plece acasă pentru că testul a ieșit negativ. Ulterior, s-a întâlnit, în municipiul Buzău, cu bărbatul din Bărbulești.
  În momentul de față, o parte din cei cu care a intrat în contact sunt în izolare la domiciliu, iar unii sunt în carantină la Hotelul Ceres din Sărata Monteoru.

 • Deci ce spuneam ,e greu pana apare focarul!Si daca zici ceva de tiganii astia cuca esti rasist!Lua-i’ar sa-i ia!

 • Traducerea titlului articolului:
  ,,Piranda si doi puradei in izolare”.
  [Ca sa inteleaga tot buzoianul despre cine se vorbeste in propozitie]……[Leo]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.