NOU. Două puncte de recenzare în centrul orașului

Au mai rămas doar șapte zile până la finalul recensământului.

Pentru a veni în ajutorul celor care (până acum) nu s-au autorecenzat și nici nu au primit acasă vizita recenzorului în centrul orașului Buzău s-au înființat două puncte fixe.

Buzoienii sunt așteptați în holul Primăriei Buzău și la Direcția de Statistică (str. Ion Băieșu) până duminica viitoare.

Comunicat-RPL-pt-ultima-saptamana-1

loading...

3 comentarii la „NOU. Două puncte de recenzare în centrul orașului

 • Daca Toma e destept, impanzeste cu terenuri orasul. Plus ceva facilitati celor existente, daca ofera acces gratuit copiilor sau ceva asemanator (impozit pe teren/constructie ZERO, de ex.) Dar, cum nu e, probabil ca va conferi o diploma, o ceva. Tichia, stim cu totii, e importanta. „Sa fie frumos!” pe perete. Mi-e scarba, in avans.

  Răspunde
 • Comentariul de mai sus e aferent succesului de la Wimbledon

  Răspunde
 • Ceva e dubios cu recenzorii ce bat la usa. Ori umbla prin oras recenzori falsi, ori se intampla altceva.
  Vin niste persoane ce se recomanda ca fiind recenzori cu o tableta in mana si cu o mapa, si doar noteaza cu pixul pe mapa datele personale.
  Nici nu exista vreo metoda sa verifici daca era sau nu recenzor sau daca te-a marcat ca recenzat.
  Conform legii ce fac acestia nu e chiar legal.
  Am auzit de la 3 gospodarii diferite aceeasi poveste, toti vizitati de un barbat de etnie ce se recomanda ca recenzor… acestia de teama amenzilor au cedat presiunii si le-au dat datele, insa nu sunt convinsi ca era un recenzor, mai ales ca nici nu s-a atins de tableta pe care in mod normal trebuia sa introduca datele si nu sa le scrie pe hartie si sa pastreze datele sa faca cine stie ce nenorociri cu ele, mai ales ca in ultima vreme s-au inmultit cazurile cu oameni ce s-au trezit cu credite pe numele lor dupa ce niste cetateni le-au furat datele si au facut credite pe numele lor.
  Si chiar daca era recenzor nu au garantia ca i-au marcat ca recenzati si in sistem si ca nu se vor trezi la sfarsit cu un cadou de la primarul Toma o amenda de mii de lei, ca la ce foame de bani este prin institutiile publice acestia cauta orice motiv sa mai stoarca niste bani de la cetateni nevinovati.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.