Nou giratoriu în zona centrelor comerciale din Buzău

Primarul C-tin Toma a accesat la propunerea șoferilor (dar și la situația din teren) și a anunțat că pe strada Frăsinet se va amenaja un nou rond.

Mai exact în dreptul aleii de acces către parcările Kaufland și Aurora Mall (mai nou – Shoping City Buzău).

Șoferii au reclamat fie că pătrund, fie că ies cu dificultate (manevră riscantă) din parcarea magazinelor din acea zonă.

„Da, vom face rond acolo în următoarele săptămâni. A devenit necesar după extinderea Aurora Mall”, a anunțat primarul.

Conducerea Primăriei Buzău s-a arătat deschisă în ultimii ani la propunerile buzoienilor referitoare care îmbunătățirea traficului și a siguranței șoferilor și pietonilor.

În oraș au apărut mai multe semafoare cu buton, ronduri și sensuri unice.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „Nou giratoriu în zona centrelor comerciale din Buzău

  • Credeam ca a accesat ceva fonduri europene….. dar mai bine sa acceseze o propunere a cetatenilor!

  • Banuiesc tot o ciudatenie de rond precum cel la intersectia cu strada Chiristigii, precum cel de pe Transilvaniei. Adica niste balize indica sensul giratoriu.
    Sa mearga primarul nu la Oradea ca e mai departe sa se opreasca la Brasov sa vada adevarate sensuri giratorii si asfaltari. Si totusi este oras de munte cu strazi si trotuare f inguste. Daca vrei poti. Restul sunt doar scuze si acuze.

  • Sa faca sens giratoriu la capatul Unirii Sud, suntem de tot rasul cu semaforul unde se formeaza zilnic cozi imense, dar daca Lidl nu a vizitat primaria………..

  • Am mai propus și mai propun d-lui primar Toma să propună și să construiască un pasaj subteran cu prioritate Unirii iar deasupra lui bretele de acces spre Peny și spre Kaufland și o bretea de acces din spatele mag. Kaufland prin spatele mag. Aurora Mall care iese direct în Unirii spre pod Mărăcineni. Asta treabă urbanistică. Așa se evită toate aglomerațiile de mașini din zona malurilor și mai mult desființează aproape toate semafoarele. Asta treabă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.