Nou în Buzău. Cu ce se laudă Toma

Astăzi, Toma a prezentat presei, dar și cetățenilor care au trecut prin fața primăriei, cel mai modern panou de informare.

Toma arătând programul autobuzelor din județ

„Suntem singurii de țară care avem un asemenea info-point. Deocamdată am pus patru. În fața primăriei, la gară, în fața Crîngului și în stația de autobuz de la Bazar. La anul vom pune 31 – în stațiile importante de autobuz din oraș. Are utilizări multiple. De exemplu, buzoienii pot vedea când au autobuz spre Bisoca sau alta localitate din județ, când au tren spre Ploiești sau care e traseul autobuzelor Trans-Bus. Pe ecran vom afișa și informații importante din oraș, știri locale, spectacole, avarii, intervenții, etc.”

Invitație la evenimentele culturale din oraș – exemplu Concertul de Crăciun

Panoul are sonor iar pe el pot fi prezentate live diverse spectacole, meciuri, anunțuri, dar și reclame (astfel încât costul investiției se poate amortiza).

„L-am văzut în Israel, la Tel-Aviv, la o conferință despre orașele moderne din lume. Costă cinci mii de euro, e produs în China, dacă-l luam din Germania era probabil de două-trei ori mai scump. Azi l-am pus în funcțiune, e foarte deștept, așteptăm propuneri și de la buzoieni pentru a-l folosi”, a adăugat primarul.

Ecranul e tactil, asemenea telefonului mobil. Un băiețel de câțiva anișori a remarcat imediat și a început să deruleze cu mânuța informațiile deja încărcate de „agenția de știri a primăriei”.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

11 comentarii la „Nou în Buzău. Cu ce se laudă Toma

 • In 1 luna le vor distruge ….din pacate

 • Bani cu dedicatie ! Astfel de informatii se gasesc pe net.

 • E nemaipomenit ! Încă un pas spre CIVILIZAREA Buzăului, şi asta graţie primarului Toma!
  În ceea ce priveşte afişarea de ştiri locale, sugerez că acestea s-ar afişa mult mai bine pe un ecran mare (asemănător unui panou publicitar de dimensiuni mari, vizibil de la distanţă) amplasat cel mai bine într-un punct cât mai aglomerat al oraşului (cum ar fi platoul Dacia sau parcul de la Piaţă), pentru ca numeroşii buzoieni trecători pe acolo să vadă/să afle zi de zi, oră cu oră, ce se întâmplă în oraşul şi în judeţul lor (prin preluarea articolelor din presa locală, care se va mai dezvolta şi ea la rândul ei astfel), fără să mai fie nevoiţi să se oprească din mers şi să se chiorască în acel mini-screen (unde probabil se va sta şi la coadă).

 • Ne rupem picioarele prin trotuarele din oraș, e un jeg de nedescris în Piața Mare și acest primar arunca banii publici pe toate prostiile. Rezolva bre problemele pentru care te am votat, că și acum am acasă programul matale din campanie, nu mai visa cai verzi pe pereți.

 • De exemplu ca sugestie pt acest gadjet, craterele din oras ce pot fi evitate pt cei care nu cunosc orasul.
  Este cel mai bun mesaj ce poate fi afisat.
  Evitati urmatoarele strazi mari ca dimensiuni (“ultima” vizitata in cazul meu RĂSCOALEI)JALE SA MERGI PE ACEASTA STRADA.STIE NENEA PRIMARUL CA ESTE IN ORASUL BUZAU?SI CA NU ARE 2 METRI LINIARI CI SPRE APROAPE 1 KM? ÎI SUGEREZ SA MEARGA PE EA. SA VADA CA SPUN ADEVARUL.

 • Info la care ai acces pe smartphone….si cei care nu au smartphone oricum se vor uita precum curca-n craci la “ecranele taciscrin”….
  Complet aiurea.

 • Ce rost au astea daca pentru o hârtie aștepți la primărie cu zilele, alooo, Dl Toma, domnul meu ai fost pe Oltețului in spatele primăriei, zici că ești pe prundul gârlei, ați pus pavele alea în centru și cimentul turnat pe margine s a făcut praf in doua saptamani, doamne, doamne, e jale cu voi

 • Cand se lauda cu niste investitii, cu locuri de munca nou create, cu locuri de parcare noi, ca doar de cheltuit banii pe panotaje, panselute, borduri si pomi exotici in locul celor autohtoni ne-am lamurit?

 • Macar nu au fost luate cu fonduri europene. Tot din banii nostrii…bataie de joc!

 • Acum iarna mai zaresti ceva pe ecran ca nu exista soare puternic. Vara o sa consume curentul degeaba, ca nu se va vedea nimic pe ecran ca bate soarele in ele si ecranul se va vedea negru. E si pozitionat de asa natura incat sa bata soarele mereu in ecran.
  20.000 euro aruncati pe fereastra, sau mai bine spus in contul firmei prietene ce a intermediat tranzactia.

 • Bani aruncati aiurea , eu unu nu inteleg de ce cand se asfalteaza nu se face ca lumea ???? adica cu ridicarea bordurilor sau inlocuiri lor ,se face lucru de mantuiala .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.