Nou în Buzău. Loc de poveste creat de CJ Buzău

Norocoși sunt buzoienii în luna decembrie.

În oraș s-au deschis în această seară două Târguri de Crăciun!

Unul în Parcul Crâng și altul, mai mic, dar mai cochet, pe Bd. N. Bălcescu în curtea din spatele Centrului Muzeal recent inaugurat.

Angajații CJ Buzău au creat aici un loc de poveste
Merită să veniți aici măcar într-una din serile de decembrie
Ca și în Crâng și aici, în părculeț, au fost amplasate căsuțe frumoase cu produse specifice sărbătorilor
Astăzi a fost aprins iluminatul festiv în acest loc de poveste

Accesul în acest loc de poveste se poate face pietonal dinspre Bd. N. Bălcescu și auto dinspre str. Democrației și I. C. Brătianu.

În această lună, CJ Buzău va organiza mai multe evenimente. Vezi mai jos programul complet cu rugămintea de a fi atenți la locație, întrucât aceste evenimente se desfășoară în mai multe locuri.

Citește și:

loading...

3 comentarii la „Nou în Buzău. Loc de poveste creat de CJ Buzău

 • Bravo, foarte frumos, dar stiti ca la spitalul judetean, la urgente, nu exista cardiolog, orl-ist etc? Ce spital e ala? Sa ii puna sa aleaga intre privat si stat, nu sa stea la cabinetele private si sa vina la stat 2-3 ore si sa fuga rapid, desi au salarii imense pentru tara asta.

  Răspunde
 • Întrebare: va fi din nou blocată (cu nesimțirea președintelui C.J.) aleea de acces din fața Muzeului?
  Spre deosebire de anii trecuți, circulația în zonă e masiv restricționată.
  Dacă vrei să ieși de la Muzeu spre Bariera Ploiești, varianta optimă este aleea respectivă, dreapta la bulevardul Bălcescu, stânga la semafor la Crâng.
  Dacă aleea e blocată, singura posibilitate e ieșirea în Bd. Stadionului, unde trebuie să faci stânga, deci să dai prioritate ambelor direcții. Asta, uneori, e complicat dacă e trafic.
  Deci îl lăsăm pe Cum îl Cheamă să se joace cu nervii noștri? Sau n-avem încotro, că e ales…
  Poate citește asta.

  Răspunde
 • Arata bine decorul, e un pas in fata celor care de zeci de ani ”fac ceva frumos”, din lipsa de simt estetic, psihologia maselor, marketing si interes pentru evolutie. Nu arata bine ca e golas, si e golas pentru ca Craciunul nu e despre carnati si colaci, adica despre crapat in tine. Pana cand nu vor fi lasate in pace firmele participante sa-si organizeze singure evenimentele care sa se intrapatrunda natural (economic, organizatoric, design, strategie de atragere a publicului) cu momentele speciale ale anului, tot o mantzocareala de prost-gust va fi. Curtoșcolăceală se numeste.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.