Nou în Buzău. PROGRAMARE. Școală de vară – pentru copiii cu viitor

În februarie, buzoienii.ro a scris despre Punctul IT.

Ideea lui Robert Brezoaie, absolvent de Hasdeu și Politehnică, a prins.

Zeci de copii cu aptitudini din Buzău (8-16 ani) s-au înscris și au fost acceptați la cursurile sale de programare (CLICK AICI).

Nou în Buzău. Școala de vară

Pentru că vacanța se apropie, iar numărul de elevi interesați de programare e în creștere, Robert s-a hotărât. Își va amâna vacanța estivală pentru a organiza la Buzău – „Școala de vară”.

Sunt zece săptămâni (de pe 24 iunie până pe 30 august) și cinci subiecte de studiu. Doritorii își pot alege atât cursul, cât și săptămâna – în funcție de programul lor.

Un curs presupune cinci ședințe (în zile diferite) a câte două ore/ședință.
Fiecare întâlnire durează 2 ore iar la sfârșitul săptămânii copiii vor avea un proiect pe care îl vor arăta părinților și prietenilor!

AppInventor presupune aplicații pentru android, HTML – crearea de site-uri, Cospaces – realitate virtuală, Scratch – crearea de jocuri simple, iar Unity – jocuri mai complexe (CLICK AICI pentru mai multe detalii).

Doritorii își pot alege unul sau toate cele cinci cursuri, iar dacă doresc să aprofundeze pot aplica de mai multe ori pentru același modul.

E bine de știut

  • Spre deosebire de cursurile obișnuite, unde cursanții trec printr-un filtru, la Școala de Vară se poate înscrie oricine.
  • Pentru informații suplimentare și înscrieri trebuie accesat site-ul Punctul IT (CLICK AICI) cu secțiunile aferente – înscrieri și contact.
  • Punctul IT are filiale la București și Târgoviște. Și acolo se va ține Școala de Vară
  • Există o politică de reduceri și bonusuri care poate fi consultată pe site. De exemplu se acordă o reducere de 50 de lei în baza codului de cupon „BUZOIENII.RO” pentru toți cei ce au citit articolul de pe buzoienii.ro (oferta este valabilă până miercuri inclusiv).

Punctul IT și-a schimbat sediul

Noua locație este situată pe strada Ostrovului, vizavi de Piața Centrală, într-un imobil în care la parter se găsește librăria Dany Cris. Accesul se face dinspre strada Tunel, apăsând 1 la interfon.

Între cele două ore ale ședinței se acordă zece minute pauză. Prilej pentru elevi de a se juca fie cu dronele, fie cu VR-ul (realitate virtuală).

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.