Nou incident în Crâng, lângă heleșteu, provocat de bicicletele pe patru roți. Polițiștii locali erau absenți

Incidentul s-a petrecut ieri, lângă heleșteu, dar nu e un caz izolat. De-a lungul vremii zeci, poate chiar sute de buzoieni, au pățit-o, iar alții și-au exprimat nemulțumirea. Evident, nu biicletele pe patru roți sunt de vină, ci tinerii lipsiți de educație care le folosesc. Aceștia obișnuiesc să meargă cu viteză, haotic și țipând din toți rărunchii.  

„Stând pe o bancă în parc, cu bicicleta alături, niște golani, într-o bicicletă pe 4 roți, au intrat în viteză peste mine punându-mi bicicleta la pământ și stricându-mi oglinzile, iar pe mine, mai mai să mă dea jos de pe bancă. Eu știam că în jurul lacului bicicletele astea mari nu au voie, ori ele circule fără să le spună cineva ceva, mergând cu viteză și riscând oricând un accident. Personal i-am luat pe vagabonzi după mine, căutând patrula de poliție. Nu am găsit pe nimeni. V-aș face o propunere. Oricum, polițiștii patrulează câte doi și până ajung la locul unde e nevoie de ei, faptele au fost consumate. Propun să patruleze câte un polițist, astfel încât când ajunge unul la poarta Crângului, celălalt să fie la uzina de apă. Așa ar patrula mai eficient și ar putea să ne vină mai mult în ajutor. Și să-i amendeze pe cei care circulă pe malul lacului sau aleile adiacente”.

Anul trecut, în urma unor reclamații similare primarul Toma luat decizia drastică de a interzice aceste biciclete în parcul Crâng. Dar apoi, la presiunea comercianților din zonă și mai ales a buzoienilor care le agreează și le fososesc, edilul șef a cedat și le-a permis din nou accesul. Din informațiile reporterului buzoienii.ro, 2017 ar urma să fie ultimul an în care proprietarii bicicletelor și mașinuțelor pentru copii vor mai fi lăsați să funcționeze în parcul Crâng. 

„Nu e corect, majoritatea buzoienilor le agreează. Mulți vin în Crâng, copii, tineri, părinți ori bunici, special pentru biciclete și mașinuțe. O să vedeți, ca dacă ne vor interzice va fi pustiu pe aici. Nu va mai intra nimeni în Crâng. Așa e la noi la Buzău, nu suntem la Viena sau la Londra”, ni s-a plâns spus unul dintre comercianți.

Auraș Tereacă

loading...

3 comentarii la „Nou incident în Crâng, lângă heleșteu, provocat de bicicletele pe patru roți. Polițiștii locali erau absenți

  • ASA DATI VINA UNUL PE ALTUL DE LA REVOLUTIE INCOACE.

    Răspunde
  • Da ,Auraș ,despre mine era vorba în accidentul tău din Crâng ,când niște derbedei au dat peste mine în viteză ,stricându-mi bicicleta ,iar pe mine aruncându-mă la pământ .Eu am o vârstă și vin în parc pentru liniște ,să mai scap de vacarmul de acasă ,și să iau o gură de aer mai curat .Astăzi am revenit și am găsit două patrule de polițiști în zonă ,iar lângă lac era liniște ,nici urmă de bicicliști pe 4 roți ,ceea ce m-a bucurat foarte tare .Să vedem acum cât o să-i mai țină ,pentru că ,știi tu ,o minune nu ține decât trei zile .

    Răspunde
  • Aveti dreptate,trebuie sa dispara panaramele alea de bicickete din crsng,e o tiganue d-le primar c auroritate aveti sak nicte kkti cu ochi,cum sant comercianti va fac din om ne om,santeti cu noi,sau inpotriva noastra?,rusine sa va fie,eu propun ca cetateanal acestui oras,si ca cetatean european totodata,sa kyati masuri d interzicere a comerciantilor astia ambulanti cu panaramele alwa d biciclete in crang,ca noi avem copii mici,si va spun ca daca la baietelu meu i se intampla sa dea unu d ala cu pabarama aia peste iel,ii rup gatu,si ma kk pa iei d polutie locala;ptr copilu meu fac orice,asa ca va rog eu chiar acum,sa mergeti sa le impuneti sa plece,sa nu avem neplaceri cu ei,ca vam spus dak se intampla mue asa cva,say mai ales copilului meu va voi chema la fata locului sa.mi dati explicatii ca edil,d c mai sant bicicletele alea acolo und nu le e locul,va mulrumesc si sper sa luati decizua d ai desfiinta din crang,cat mai repede nu mai stati ka vrajeala lor,ca asta inseamna ca santeti CORUPT,si noi nu avem nevoie un asa primar.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.