Nou magazin în locul pieței. Primii clienți sunt așteptați joi dimineață

Mâine dimineață se va deschide o nouă unitate a lanțului de magazine Bian din Buzău.

E vorba de supermarketul Bian amenajat în locul fostei Piețe Crâng.

Conform informațiilor reporterului buzoienii.ro Bian va plăti o chirie de aproximativ o sută de milioane de lei vechi pe lună către SC Piețe, Târguri și Oboare (proprietara spațiului).

„Nu va fi o deschidere cu fast, nu ne plac secenele acelea cu oameni care se calcă în picioare pentru tigăi sau alte produse la ofertă” – proprietar Bian.

Spațiul a devenit disponibil după ce în piață mai rămăseseră doar patru comercianți (din care doar doi cu contract). Celor patru piețari li s-a oferit alternativa de a-și vinde marfa din patru căsuțe de lemn instalate pe trotuarul din față.

Lanțul de magazine Bian e deținut de soții Ungureanu din Buzău, care au pornit în afacerea, de la zero, în 2002.

În schimb, Bian a închis de câteva zile magazinul din stația de autobuz de pe Unirii Sud (zona Olimpic) – CLICK AICI pentru detalii.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/aurastereaca.

loading...

9 comentarii la „Nou magazin în locul pieței. Primii clienți sunt așteptați joi dimineață

 • Cand spui chirie de 100.000.000 lei (vechi) suna asa, impresionant… Dar daca ai spune ca, pentru spatiul ala urias, este vorba de o chirie de 10.000 lei (reali), suna mai degrabă a spaga…
  Oricum, pentru orice buzoian fara parti-pris-uri politice, disparitia Pietei Crang este o alta afacere dubioasa si pierzatoare… evident, pentru amaratul de rand…

 • De fapt, eu locuind în zonă sunt bucuros pentru această soluție. Magazinul Bian știu că are preturi bune, iar ce spunea Klaxxy despre dispariția pietei este probabil rodul necunoașterii acesteia. Acolo erau doar niste samsari cu niste preturi demne de New York.

 • Un magazin alimentar Bian in micro 14 e posibil?

 • Cred ca deschiderea acestui nou magazin, nu este decat in beneficiul celor care locuiesc in zona. Preturi corecte, aprovizionare buna, marfa diversificata, curatenie in spatiul comercial, sunt cateva din atributele acestor magazine BIAN, care vor atrage un numar mare de clienti. Dar,in primul rand, PRETURILE. De aceea, ii sfatuiesc pe cei care il detin, sa nu incerce “imbuibarea financiara!, fiindca vor avea de pierdut. Personal, fac cumparaturi din magazinul BIAN din Bariera Ploiesti de la fostul Big si sunt foarte multumit.

 • Când a avut loc licitația sau depunerea de oferte pentru închirierea spațiului fostei piețe?
  2.000 de Euro/lună pentru tot spațiul este prea puțin. Raportarea trebuie făcută la nivelul actual al chiriilor spațiilor comerciale, nu la cât plăteau câțiva samsari. Așa că, chiria ar fi trebuit să fie cel puțin 4.000 de Euro/lună.

 • Și cu cele două magazine Bian, deja existente la Crâng, cel de pe colț, pe unde se intra odată în vechiul Complex și cel din spate, cu chimicale și articole de menaj din locul fostului Giad, ce se va întâmpla oare?

 • Dan, există un spațiu în zona centrală, cu o suprafață cam 80% din cel de la Crâng, aparține unui privat, pe care doreşte să îl închirieze cu 4500 euro/lună şi nu i-a oferit nimeni această sumă! Te interesează?

 • Măsurile de prevenire Covit 19 , lipsesc cu desăvârșire , excepție un recipient cu pulverizator cu o substanță necunoscută aruncat pe un raft la ieșire și se poate intra și fără mască. In rest tutto bebe.

 • Viorel, ești de la Piețe sau de la firma care a închiriat?
  Domeniul public a fost dat de pomană…

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.